1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zadziała?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dante17, Kwiecień 10, 2010.

  1. Dante17

    Dante17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak jak w temacie
    img517.imageshack.us/i/74267509.png/
    Nagrywałem już dwa razy, ale wtedy jeszcze nie sprawdzałem abgx
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Warsand

    Warsand Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rzeszów
    tak, zadziała (btw nagrywaj tylko wtedy jak wcześniej sprawdzisz abgx-em)
    pozdro
     
  4. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Zależy jaki masz ixtreme jeśli 1.61 lub wyżej to zadziała . Jeśli niższy to musisz spaczować do odpowiedniego wave .
     
  5. Dante17

    Dante17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam jeszcze małe pytanie.
    Dlaczego gra zajmuje 173MB???
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  7. Dante17

    Dante17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    tak ma byc bo plyta mia inny system plikow a windows widzi tylko film dvd ktory mowi zeby wlozyc plyte do xboxa.
     
  9. Dante17

    Dante17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przykładowo Resident miał około 5GB....
     
  10. Warsand

    Warsand Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rzeszów
    nie zwracaj uwagi co pokazuje komp ja też się tym martwiłem. Przechodzi abgx jest ok
     
Wczytywanie...

Poleć forum