1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zadziałają mi nowe gry ?

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez krzywy1121, Styczeń 2, 2012.

  1. krzywy1121

    krzywy1121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nysa
    Witam! Ostatnio kupiłem takiego xboxa: www.allegro.pl/xbox-360-2006-lt-2-0-hitachi-okazja-tanio-i2010274098.html
    Moje pytanie brzmi jak nagrywać na niego najnowsze gry ? Czy w ogóle jest to możliwe ? W komputerze nam nagrywarkę samsunga. Dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam ;p

    Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krzywy1121

    krzywy1121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nysa
    Pomóżcie proszę.

    Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk
     
  4. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    clonecd lub imburn nagrywasz, i nie szybciej niż 4x ,nagrasz to się przekonasz jak konsola czy działają
     
  5. krzywy1121

    krzywy1121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nysa
    A jeśli chciałbym grać przez live to jakieś steakth patche trzeba dograć w Abgx ? Czyli w moim przypadku XDG3 nic nie zmienia w nagrywaniu ?

    Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk
     
  6. krzywy1121

    krzywy1121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nysa
    *stealth patche

    Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk
     
  7. mulerek

    mulerek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nysa
    Wszystko Ci pójdzie. Nagrywasz grę i chodzi. Ten napęd nie wspiera AP2.5, więc nie masz problemu.
     
  8. krzywy1121

    krzywy1121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nysa
    Ale nie chodzi o AP2.5 tylko XDG3 kolego :D

    Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk
     
  9. maly0406

    maly0406 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Co to tak wgl jest AP2.5 :p
     
  10. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    cytat: Kolejne uaktualnienie dla konsoli Xbox 360
    Microsoft wypuścił kolejne uaktualnienie dla swojej konsoli Xbox 360. Głównym powodem wypuszczenia kolejnej łatki była eliminacja problemów z funkcją boot-to-dics. Nowe oprogramowanie zostało także ulepszone pod względem zabezpieczeń, dlatego też hakerzy oraz osoby z przerobionymi konsolami znów będą mieć problemy. Uaktualnienie ochrzczone nazwą "anti-piracy update 2.5"
     
  11. krzywy1121

    krzywy1121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nysa
    Może ktoś mi pomóc ?

    Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk
     
  12. Flesh

    Flesh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    Nagrasz wszystkie gierki najnowszym Imgburnem najlepiej z prędkością 2,4x a poza tym jest poradnik odnośnie nagrywania gier typu BF3 czy Cod MW3

    Wysłano z XPERIA X8 przy użyciu TapaTalk
     
  13. krzywy1121

    krzywy1121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nysa
    Dzięki za odpowiedź. Czyli nie muszę kupować nagrywarki płyt od liteona ?

    Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk
     
  14. Flesh

    Flesh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    jak będziesz grał na necie to dzięki Ihas-owi nagrasz gierki bez Truncate.
     
  15. krzywy1121

    krzywy1121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nysa
    A co to jest Truncate ?

    Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk
     
  16. krzywy1121

    krzywy1121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nysa
    Ok już wiem dzięki za pomoc.

    Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk
     
  17. krzywy1121

    krzywy1121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nysa
    Próbowałem dzisiaj nagrać Saints Row 3 za pomocą CloneCd i Imgburn i nie działa. Przed nagraniem przepuściłem przez Abgx i wszystko na zielono. Dodam że wcześniej wypaliłem Fifa 12 (xdg2) i wszystko pięknie. Ale po przepuszczeniu fify przez Abgx chyba nic nie spatchowało bo nie znalazło online, nagrałem mimo to i pięknie chodzi. Co może być problemem? Jak nagrać gry xdg3 pod Hitachi 59? Pomocy...

    Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk
     
  18. krzywy1121

    krzywy1121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nysa
    Pomoże ktoś?

    Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk
     
  19. krzywy1121

    krzywy1121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nysa
    Ludzie pomóżcie, proszę.

    Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk
     
  20. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Nagrywałś nagrywarka LiteON iHAS x24B ?
     
  21. krzywy1121

    krzywy1121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nysa
    Nie, ale podobno gdy nagrywa się zwykłą nagrywarką to można odpalić xdg3 a mi wogóle nie idzie. Dodam że wypalając cloneCD wypaliło mi bez żadnych błędów i żadnych komunikat. Co może być przyczyna?

    Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum