1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zagadka

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mini1234, Styczeń 5, 2010.

  1. mini1234

    mini1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A więc mam kilka gier i pożyczałem zawsze koledze i mu bezproblemowo chodziły. Ściągnąłem gre wave 3...nie poszła...z wave 2 ok chodzi. Pożyczam koledze i mu nie chodzi..Mam napęd Hitachi, a kolega Benq...I chciałbym mu nagrać tą gre ale nie wiem jaki wave ...??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    A jaki masz fw w napedzie u siebie i u kolegi bo jesli stare to faktycznie moga byc problemy z nowymi wave.
     
  4. mini1234

    mini1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ..

    Chodzi mi o to że większość gier chodzi i u mnie i u kolegi. A ta chodzi tylko u mnie....To chyba nagrać mu z wave 3 ?? Bo jego konsola jest dosyć nowa... a moja 2006...
     
  5. Boberkowy

    Boberkowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Ale skoro jemu nie chodzi a Tobie tak i obie są przerobione to jest to wina firmware'u przeróbki
     
  6. mini1234

    mini1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ..

    No to w takim razie największym problemem jest że ani ja ani kolega nie wiemy jakie mamy przeróbki . :p
     
  7. Szemron

    Szemron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To sie dowiedzcie... boze czy umiesz czytac? jezeli tak to SZUKAJ ! jest o tym baaaardzo duzo, przegladajac dzisiaj forum moze przeczytalem z 7 moze 8 razy. ale nie powiem Ci zebys musial sie choc troche wysylic...
     
  8. xbull

    xbull Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hmm sprobuj u siebie wlaczyc gre z wave 3 jesli odpali to masz 1.51 lub wyzej potem koledze tez daj ta sama gre i jesli u niego nie odpali to ma 1.50 lub nuizej tak mi sie wydaje
     
  9. mini1234

    mini1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale przecież jeżeli większość gier chodzi nam to chyba mamy ten sam wave ??
    A problem może być spowodowany rożnicami konsol (PAL, NTSC) ??
     
  10. technic

    technic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    macie konsole NTSC czy PAL ? Bo niektóre gry są Free Region a nie które maja blokady regionalne. Nie pograsz sobie na konsoli Europejskiej (PAL) w gry z systemu NTSC i na odwrót.
     
  11. Wolfmaster

    Wolfmaster Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no dobrze mowisz
     
Wczytywanie...

Poleć forum