1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zagadka

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kamilino19, Maj 13, 2012.

  1. kamilino19

    kamilino19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    WITAJCIE.konsola xbox360 arcade
    Sądzę ze napęd liteon gdyz konsola z 16.06.2008
    Przerobiona na giełdzie .< nie wiem co tam zrobiono>
    ale gry Pes 2010 Tekken 6 ,COD 4 śmiga po wlożeniu active iso.


    I teraz sedno sprawy.
    Konsola stała rok nie ruszana.
    Nie śledziłem newsów i zaginałem w temacie gier i przerabiania konsoli.
    I tu moja prośba . Interesują mnie 2 tytuły Sniper elit 2 .Dead space 2 Max P3 i ogólnie gry które zaczynaj wychodzić.
    CO mam zrobić, żebym mógł dalej cieszyć się konsolą? Dziękuję
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    masz lt 1.6 musisz na lt 3.0 przeflashować i będa ci chodziły gry co wymieniłeś
     
    1 osoba to lubi.
  4. Xzychu

    Xzychu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    191
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak up rgh się opłaca ale gry online już możesz zapomnieć. rgh=no xbox live lt=xbox live(ryzyko bana jest ale nie wielkie)
     
  6. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    rgh dobre ale grać cały czas offline trochę szybko się nudzi,
    sporo gier wychodzi typowo pod multi a kampanie mają żałosne:D
     
  7. kamilino19

    kamilino19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    super.. dzięki za pomoc:D
    a macie siłę opisać co znaczy Rób RGH :p
    :adoration:
     
  8. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    przeróbka chipowa ma zastosowań według fantazji według mnie (złamany dash) xlink jest zamiast xbox live nie ma tragedi
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  10. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    up dodaj ,że ihas najlepiej do zestawu
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Szczerze, to już nie jest taki niezbędny, poczytaj.
     
  12. Xzychu

    Xzychu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    191
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jakbyś robił LT3.0 to aktualizuj przed tym dashboard bo usuwa przeróbkę ;)
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Dokładnie, najlepiej tak:
    OFW --> DashBoard 13604 --> LT 3.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum