1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zagraninczna konsola i polskie gry.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kfp, Kwiecień 3, 2010.

  1. kfp

    kfp Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    881
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    to jest wielka brytania? jezelit tak,to będą chodzic. bo tam tez jest PAL. jezeli bys kupowal konsolę z ameryki to już inna sprawa. tylko będziesz musial jakis bajer kupic,bo oni mają tam inne napiecie czy coś :D
     
  4. kfp

    kfp Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A mógłbyś powiedzieć co to za "bajer" trochę dokładniej :)?
     
  5. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    451
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
    uk - United Kingdon, Wielka Brytania czyli PAL.
    PAL czyli ze "europejskie wersje" gier ci beda dzialac w tym PL. Tylko przy zakupie musisz uwazac w jakim systemie kupujesz nie pomyl z NTSC bo ci nie beda dzialaly :)
     
  6. Damianbmw12345

    Damianbmw12345 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KATOWICE
  7. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1257
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Bajer to przejściówka. Oni mają w gniazdkach inne napięcie i wtyczki trójbolcowe, my mamy dwubolcowe, sam mam taką przy PS2. Nie wpływa na nic.
     
  8. ZielonyLudek

    ZielonyLudek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Koledze (dziend0bry) chodzi pewnie o transformator do zmiany napięcia na polskie, ale nic się nie bój, Bryci mają takie samo napięcie jak my (~230V). Jedyne co będziesz musiał dokupić, to przejściówka na wtyczkę zasilacza - w każdym sklepie ze sprzętem AGD RTV.

    @Tieu
    Inne napięcie (~110) to mają w Stanach.

    @kfp
    Jak już będziesz miał konsolę, to sprawdź na zasilaczu co masz napisane pod "Input AC", jeśli będzie tam 200V-240V to znaczy, że Ci u nas pójdzie.
     
  9. GawedaS

    GawedaS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    KatoVice City
  10. Keroloth

    Keroloth Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 12, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kij że można po prostu kabel podpinany do zasilacza wymienić na zwykły dwubolcowy zamiast kupować "przejściówkę" :p

    Napięcie jest takie samo... więc nie ma problemów żadnych.

    chyba że rzeczywiście jak koledzy wyżej napisali... konsolka z USA w NTSC to i napięcie inne i region inny (gry wtedy tylko w NTSC pójdą [oryginalne :p])

    tak czy inaczej... jeśli masz gdzieś zwykły walający się po mieszkaniu nieużywany kabel zasilający (Ja posiadam ich chyba z 7 ^^) To śmiało możesz wymienić jeśli nie dorzucą przejściówki ;)
     
  11. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4671
    Polubienia:
    282
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Kupuj śmiało :)
    Widzę że nie którzy się nie znają i wprowadzają w błąd :) albo pomylili UK z USA
    W Anglii jet takie SAMO NAPIĘCIE 220-240V (230V) tylko mają inną wtyczkę ale to nie problem wystarczy zmienić kabel lub kupić przejściówkę, a co do gier to są w systemie PAL tak jak w Polsce.
     
  12. kfp

    kfp Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki wszystkim za pomoc do zamknięcia :)
     

Wczytywanie...

Poleć forum