1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zakup dlc na rgh

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez karolp1593, Wrzesień 26, 2015.

  1. karolp1593

    karolp1593 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , posiadam grę rocksmith 2014 ,niestety żeby sciagac dlc , muszę mieć 1 dlc zakupiony w markecie. Jak to zrobić kiedy ma się RGH? Ewentualnie jakiś poradnik jak wgrac cdlc na xboxa?
     
    Ostatnia edycja: Wrzesień 26, 2015
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nic nie musisz mieć zakupione z xbl, pobierasz dlc i wrzucasz na dysk w odpowiednią lokalizację. Czasem dlc trzeba odblokować w programie xm360.
     
    karolp1593 lubi to.
  4. karolp1593

    karolp1593 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli nie mam folderu DLC to go poprostu utworzyc? W innych grach nie musze miec kupionego nic ale w rocksmith czytam forumy i niby trzeba miec 1 oryginalna wersje dlc
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Boże, człowieku tyle tematów już było na forum jak to wgrywać... Poszukaj.
    Poza tym zaznajom się z podstawami RGH w odpowiednim dziale bo jesteś zielony jak choinka :)
    DLC wrzucasz do folderu Content/00000000000 i tam szukasz odpowiedniego folderu dla każdego DLC.
    ściągnij sobie program content manager i on automatycznie szuka ścieżek, Twoim jedynym zadaniem jest wskazać miejsce gdzie się znajduje na dysku PC i ewentualnie odblokować.
     
  6. karolp1593

    karolp1593 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra , zrobiłem . Sorry za spam ale zmyliło mnie to , że trzeba 1 oryginalny DLC miec w przypadku tej gry , dzieki
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Flacha :D

    Zamykam :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum