1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zakup do oceny

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rook96, Listopad 17, 2012.

  1. rook96

    rook96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hejka, pisałem tu ostatnio ^.^ . Zakupiłem konsole z allegro, co o tym sądzicie ? Dobry wybór?

    Xbox 360 Arcade JASPER LT 3.0, DUŻO GRATISÓW fifa (2795577474) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28151
    Polubienia:
    3221
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Czasami to nie jest FALCON?

    EDIT:
    Nad gniazdem HDMI masz napięcia podane:
    14,2 A....

    Jasper ma 12.1A

    Niech Ci wyśle zdjęcie gniazda zasilania, to się upewnisz ale na moje to jest Falcon.
     
  4. rook96

    rook96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No właśnie nie wiem , dlatego Was pytam =)
     
  5. Malan

    Malan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2012
    Posty:
    131
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dobczyce
    Haha kupiłeś Falcona, zwróciłbym ją odrazu.
    Ja kupiłem Jaspera z dwoma padami + HDD 60 GB + 2 Oryginalne gry. Nie warto było (Twojego). Koszt mojego 530 zł z przesyłką.
     
  6. rook96

    rook96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Na pewno to jest Falcon? :/
     
  7. Malan

    Malan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2012
    Posty:
    131
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dobczyce
    Tak. 14,2A [Specjalnie nie wyraźne zdjęcia prawdopodobnie]

    ZWRACAJ JĄ I NEGATYW DLA TEGO PAJACA ZA OSZUSTWO !
     
  8. rook96

    rook96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tzn. czytałem, że te z samego początku produkcji były oznaczone 14.2A, a myślałem, że jest to Jasper, ponieważ w kodzie produktu jest napisane : Kod producenta XGX-00084 co dopowiada ponoć jasperowy, ale ja już nic nie wiem ;( . Chyba znowu się wkopałem T.T. A jeśli to Falcon to da się zredukować psucie się?
     
  9. Malan

    Malan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2012
    Posty:
    131
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dobczyce
    Chłopie, nie baw się w redukcje "psucia się" tylko zwracaj to jak najszybciej i poluj na prawdziwego Jaspera. I to jest Falcon.
     
  10. Teh_DoDi

    Teh_DoDi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nowa Ruda/Słupiec
    No nie wiem czy to był dobry wybór jak za tą cenę. Na górze w sugerowanych Aukcjach masz Elite z dyskiem 120gb+LT 3.0+Fifa 13 oryginalna do tego za 505zł od sklepu więc nawet zakup pewniejszy :p (lol....)
     
  11. rook96

    rook96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  12. Malan

    Malan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2012
    Posty:
    131
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dobczyce
    Niech poda fote z tyłu tam gdzie jest napięcie. Jasper ma 12,1A.

    Daje link do pewnego Jaspera -> http://allegro.pl/xbox-360-arcade-jasper-lt-3-0-bez-bana-gwar-6msc-i2798847502.html
     
  13. rook96

    rook96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    0o, widzisz . Tego nie zauważyłem, myślisz, że będzie dobry ;)?Bo ja kurcze mam szczęście do kiczu =)
     
  14. Malan

    Malan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2012
    Posty:
    131
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dobczyce
    Ja się kiedyś podobnie PRAWIE (dzięki Bogu) wkopałem na giełdzie w Krakowie. Trzeba wszystko dokładnie sprawdzać. Ten Jasper będzie dobry, ale ma wadę że bez gier. Możesz kupić na giełdzie piraty lub używki na alledrogo.

    A i pasowałoby dokupić do niego dysk przynajmniej 20GB (3 gry) żebyś mógł pograć nie katując napędu i dużo ciszej, więc się zastanów poważnie nad tą ofertą, może poczekaj na inne. Przecież Ci się chyba nie spieszy ? :D
     
  15. rook96

    rook96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A można samemu nagrać bez większych problemów?
     
  16. Malan

    Malan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2012
    Posty:
    131
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dobczyce
    Można ale to zależy od gier i Twojej nagrywarki. Przeczytaj jeszcze raz mój post @up bo dodałem pare informacji.
     
  17. Teh_DoDi

    Teh_DoDi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nowa Ruda/Słupiec
  18. NIKODEMUS

    NIKODEMUS Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    123
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żywiec, Poland
    się podepnę pod temat z pytaniem czy 500 zł to nie dużo za praktycznie samą konsolę dodatkowy dysk to wychodzi okolo 600 złoty to już mam nowego slima??dobrze myślę czy się mylę?
     
  19. rook96

    rook96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Aa , faktycznie :D. Hmm. Ale nie wiem czy ten Jasper w cenie do 500 zł to nie jest okazją? Tzn. nie wiem jak się ceni taką konsolę.
     
  20. Malan

    Malan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2012
    Posty:
    131
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dobczyce
    Falcon = Lipa, zresztą autor tematu "ma już falcona".

    Nie kupisz nowego Slima w dodatku z dyskiem za taką kasę.

    Opłaca się Jaspera kupować (radziłbym Ci poczekać jeszcze z kupnem konsoli, jeszcze będzie wiele fajnych Jasperów w dodatku z dyskami, grami no i może dwoma padami).


    Pozdrawiam, Malan.
     
    1 osoba to lubi.
  21. rook96

    rook96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No dobra, powiedz mi jeszcze jeśli możesz. Skoro zamówiłem tę konsole, ale jeszcze nie wpłaciłem (a trzeba z góry), to mogę ją odrzucić za to, że podał oszukane dane? Jeśli tak to jak to zrobić i czym to grozi ??
     
Wczytywanie...

Poleć forum