1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

zakup head seta problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Zdzich981, Styczeń 15, 2011.

  1. Zdzich981

    Zdzich981 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    161
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    siema mam taki problem. Dziś w sklepie widziałem headset ale ku mojemu zdziwieniu jest przewodowy ;/
    tkzw.Wtyczka chyba mini Jack + dwa wejścia na wtyczkę zielony i czarny ;/ i tu mam pytanie do czego to podłączyć ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. grzesiuzz

    grzesiuzz XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2008
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Sącz/Szczecin
    Headset podpinasz do pada .
     
  4. ZielonyLudek

    ZielonyLudek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z tego co pamiętam, to do pada.
     
  5. enderfild

    enderfild Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. Zdzich981

    Zdzich981 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    161
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    headset

    wiem że do pada się podpina ale mam obawy że to tylko jest do pc chodzi mi o to żę jest tylko jedno wejście Jack przy tym headsecie i 2 wejścia czincz ;/
     
  7. bartoszKSSG

    bartoszKSSG Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    253
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    66-400
    a moze to jest pod PC, mic i głośniki? do pada musisz mieć przejsciowke zeby złaczyc
     
  8. Zdzich981

    Zdzich981 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    161
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    być może ... czyli bym musiał mieć odrazu z bolcami ?
     
  9. ramoon

    ramoon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    Ja chcesz to ja mam na sprzedaż oryginalny headset do xboxa praktycznie nowka bo w ogóle z niego nie korzystałem..jak cos to odezwij sie na priv
     
  10. Zdzich981

    Zdzich981 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    161
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nie dzięki wracając do tematu rozumiem że tego HS nie podłącze ??
     
  11. ramoon

    ramoon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    spytaj sprzedawcy albo zobacz na opakowaniu jesli jest tylko do PC potrzebujesz przejsciówki
     
  12. Zdzich981

    Zdzich981 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    161
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    pamiętam tylko że pisało multicomunicate xbox 360 jedna wtyczka z wejściem na głośniki.
    chyba to jest Jack oraz dwa wejścia na wtyczkę oczywiście do włożenia zielony i czarny.
    na allegro wogóle są inne , inne wejście mają ;/
    zdaje mi się że to są do pc albo też zdaje mi się że te do tv się podłącza.
    popytać jeszcze muszę
     
  13. bartoszKSSG

    bartoszKSSG Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    253
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    66-400
    pod pc, tak ja pisalem do HS musisz miec przejsciowke. Pamietaj ze bedziesz tylko na słuchawkach słyszeć rozmowe, nie dźwięk z gry
     
  14. Zdzich981

    Zdzich981 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    161
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    dobra kupilem ale trochę lipa ten HS nie wiem jak go przystosować do ucha jest jak by odwrócony ...
     
  15. Wojto

    Wojto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    do pada się podpina. Kup oryginalny jak coś to ja mam takowy na sprz...
     
  16. Ropuh

    Ropuh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A może ktoś mi powie co robię źle - podpinam headset do pada gram w Call of duty black ops - multi oczywiście. Gram ze znajomymi ale niestety mimo, że widzę przy swoim nicku głośnik to głosy słyszę z TV a nie w słuchawce?

    Jak coś powiem do słuchawki to widzę, że działa bo pojawia się głośniczek obok nicka.
     
Wczytywanie...

Poleć forum