1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zakup konsoli przerobionej / Soft Przerobienia

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kusiu67, Maj 31, 2011.

  1. kusiu67

    kusiu67 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czesc.
    Jestem kompletnie zielony w tych sprawach, dlatego pisze tutaj. Przejdzmy do rzeczy :

    Chce sobie kupic Xboxa przerobionego, do 500zł ( masz 550) wejscie hdmi, max 2 pady ( moze bc tez i jeden).
    Ale nie w tym problem , tylko..

    Chodzi mi o soft przerobienia , kolega mi mowil ze im starszy soft tym nowsze gry nie działają. Takze mam do was pytanie :

    z jakim softem szukac konsoli, zeby mi gry pochodzily z 2011/2010/2009 roku.
    Patrzylem to widziałem iXtreme 1.5, 1.6 i 1.7 oraz 1.9
    niewiem ktory najnowszy, zeby mi gry chodzily

    Troszeczke chaotycznie, ale co poradzic, nie mam czasu teraz.
    z gory dziękuję za odpowiedź
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Najnowszy lt+ lub lt 1.1. Zależy jaki napęd. A gry Ci będą wszystkie chodziły jedyny problem jest z kilkoma grami bo mają ap25.
     
  4. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    ale radze zaczekać z tym kupnem i jak wyjdzie soft lt+ 2.0 i kupić xboxa z tą przeróbką ;D
     
  5. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    LT+v2.0 będzie na razie tylko dla Slim Lite-On 0225, 0401,no i Benq ale do tworzenia kopii.

    Dla reszty napędów (prócz Hitachi) LT+ 1.9 .
    Więc najlepiej z 1.9 .

    Najważniejsze żebyś kupił ze zdrowym napędem .
     
  6. kusiu67

    kusiu67 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Okej, ale wiecie 1 raz kupuje.

    Mogłby ktos doswiadczony, jakiej konsoli szukac, z czym i jakim softem ?
    bede wdzieczy
     
  7. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Na chwile obecna kupuj tylko z ixtreme LT+ 1.1. Nie ma nowszego. Obserwuj forum, a bedziesz na biezaco ze wszystkim.
     
  8. kusiu67

    kusiu67 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Szukaj jakiejkolwiek wersja jasper (data produkcji od 2009r) lub slim a przeróbką lt 1.1 +
     
  10. kusiu67

    kusiu67 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @ UP
    Ok, takiej odpowiedzi wlasnie chcialem. Dzięki
     
  11. kusiu67

    kusiu67 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam ostateczne pytanko, teraz widze sa konsole z lt+ 1.9 i 1.1 - to z ktora przerobka brac ? i szukac elite, czy arcade ?
     
  12. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  13. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    A czy elite czy arcade to zależy od ciebie czy chcesz dysk czy nie, a może slim to możesz mieć dysk 250gb nowsze bebechy(Mniej prądu żre i mniej się nagrzewa) oraz wi-fi, wszystko zależy od ciebie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum