1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zakup Konsoli

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez hestex, Styczeń 17, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. hestex

    hestex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siema mam zamiar zakupić Xboxa 360 jest u mnie nawet dobra oferta w Tesco tylko nie wiem czy jest w nim płyta głowna jasper ?? jak to sprawdzić ??

    Z góry dzięki za pomoc ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jak data produkcji 2009 to jasper. poza tym w sklepach juz innych nie ma - tylko jaspery :p
     
  4. baton

    baton Moderator Członek Załogi Moderator Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    348
    Polubienia:
    879
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SZ/OST
    hestex jak mam jeszcze dla Ciebie jedną rade nie wiem co zamierzasz kupić (jaką wersję arcade itd) ale ja kupiłem elita wydałem w ch....siana i teraz nawet konsoli do neta nie podpinam bo nie chce dostać prezentu od n$.Po kilku miesiącach doszedłem do wniosku że mogłem spokojnie kupić białego xbox360 (plus jakiegoś pada może nowa wypalarka)i w razie wu stracić praktycznie polowe mniej kasy.Jest jeszcze jeden aspekt tej sprawy chcąc ją sprzedać nawet fizycznie nie zbanowaną (bo nie wiem jak jest z moją co będzie po podpięciu do neta)to jej wartość i tak idzie bardzo w dół pozdrawiam
     
  5. hestex

    hestex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ok to pojde sprawdzić jutro jkc to wezme ;)

    a mam jeszcze 1 ptyanie bo mam zamiar kupic Fight Nighta 4 i mozna tam dodawać boxerów ?


    no zamierzam biała arcade

    i nie zamierzam jej przerabiać ;) to czemu mam dostać bana ??
     
  6. baton

    baton Moderator Członek Załogi Moderator Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    348
    Polubienia:
    879
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SZ/OST
    To plus dla Ciebie że jej nie przerobisz .Ja na obecne czasy też bym nic takiego z konsolą nie robił ale niestety kasa którą wydałem narazie blokuje mnie przed kupnem nowej bez Dodatków jak ixtreme.Teraz możesz spokojnie kupić oryginał potem się wymienić i live jest Twój bez stresów.
     
  7. hestex

    hestex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a zeby działał live to wystarczy router ???



    i jak z tym Fight nightem da sie dodawać ściagnietych z easport.com boxerów ??
     
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Co do boxerów to z xbox live możesz ściągnąć.
    Tak wystarczy Ci ruter i kabel ethernet.
     
  9. MatGar

    MatGar Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jeżeli masz np neostradę to nawet nie musisz mieć routera, tylko myślę że takie przepinanie z maszyny do maszyny nie ma sensu.
     
  10. kris_kjk

    kris_kjk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Router to dobre rozwiązanie ...
     
  11. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    A jak masz neo z livbox'em to już całkiem gitara nic wiecej nie potrzeba ;P -no ino kabel ethernet ;]
    Jeśli nie to jak wyżej ;]
     
  12. hestex

    hestex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam netie 1mb ;)

    to bedzie ok ;) chyba

    dziś podjade do tesco zobacze czy to jasper na 100% :D
     
  13. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Router to dobre rozwiązanie sam za parę dni kupuje sobie i zakładam xbl. Duży plus dla ciebie że nie chcesz przerobić konsolki :) W tesco raczej nie polecałbym jej kupić bo są drogie wejdz na Ceneo - porównanie cen, sklepy, perfumy, agd, rtv, komputery i tam zobaczysz że gry i konsole są tańsze nawet o kilka złotych
     
  14. hestex

    hestex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    700zł kosztuje

    i jest dobra wersje rat 10x70 0 %


    wiec sie chyba skusze ;)
     
  15. hestex

    hestex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    i zalezy mi na tym zeby był to na 100% a jak to sprawdzić ??


    bo dzwoniłem tam do tesco ale tam nie ogarnieci ludzie sprzedaja ;)

    wiedzą tylko ze przyszło to w grudniu ;)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum