1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zakup routera wifi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez XxCloudy, Maj 10, 2012.

  1. XxCloudy

    XxCloudy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Zakładałem ostatnio temat o problemie Xbox'a do neta kilka osób z tego forum poradziło mi aby kupić nawet najtańszy router wifi i problem zniknie więc czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak dobrze go podłączyć i skonfigurować. Z góry dziękuje :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Wilk14

    Wilk14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    185
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Powiedz coś więcej jaki router?
    Jak się łączysz z siecią przewodowo/bezprzewodowo?
    Jak nie ogarniasz to przeczytaj dokładnie instrukcję.
     
  4. kikon95

    kikon95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    musisz podac nazwe i model routera
     
  5. XxCloudy

    XxCloudy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sąsiad ma skrzyneczkę i rozprowadza internet na cały blok kto ma wykupiony abonament. Internet dochodzi mi kablem (ethernet) czy jakoś tak no i chcę go podłączyć do konsolki ale niechce działać więc pare osób poradziło mi zakup routera wifi. Więc może też doradzicie jaki kupić w miarę doby i tani : )
     
  6. adamk4

    adamk4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stalowa Wola
    Kup zwykłego TP-Linka. Do 100 zł spokojnie sie zmieścisz.
     
  7. XxCloudy

    XxCloudy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. nasty75

    nasty75 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    ja taki mam i śmiga aż milo
     
  9. Wilk14

    Wilk14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    185
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Najlepszy jest tani i niezawodny TP-LINK WR340G!
     
  10. toki95

    toki95 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2011
    Posty:
    47
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin
    Dobry i stosunkowo tani:

    Netgear Genie
     
  11. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
  12. snake68

    snake68 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    174
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rypin
    potwierdzam to co napisał kolega surferj24
    cena przystępna
    konfiguracja banalnie prosta
    mam podpiętą konsolę slim, blackberry, lapka i PC na sztywno
     
  13. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    +1 :D
    Mam ten router, konfiguracja jest banalnie prosta.
    Konsola na kablu, 2 fony i lap po wifi... ;)
     
  14. rzabost

    rzabost Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2012
    Posty:
    42
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja ci powiem że jeśli jesteś zielony w te klocki to przy zakupie zwróć uwagę czy jest płytka do konfiguracji bo inne (za tanie) musisz ustawiać z przeglądarki i jeśli nie znasz jezyka to bedziesz się denerwować. Ale i to jest do ogarnięcia przez forum.
     
  15. rzabost

    rzabost Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2012
    Posty:
    42
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja używam router EdimaX. mam go już 3 lata i smiga na nim laptop, zwykła skrzynka atx oraz konsola.
    A u mojej matki założyłem tplin i od dwóch lat działa. zasami zgubi połączenie ale po kilku minutach mu przechodzi.
     
Wczytywanie...

Poleć forum