1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zakup xbox 360

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ralph545, Grudzień 28, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. ralph545

    ralph545 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam
    Niedługo planuje zakup konsoli.
    Chcę kupić wersję arcade JASPER, mam na to ok 800 zł.
    Będę grał na kopiach wiec musi być przerobiona. Później chcę dokupić
    dysk albo m$ 20GB albo WD 250GB. Czy bedzie to rozsądny wybór, co Wy byście kupili? mozecie mi podać jakieś sprawdzone aukcje allegro. :p pozdr.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rafaltomb

    rafaltomb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja na twoim miejscu nie kupował bym dysku 20 Gb ponieważ jest mały... [moim zdaniem]
    Bo tak naprawdę miejsca jest tylko 13 Gb co pomieści ok 2 gry.. jeżeli bd instalować..
     
  4. p0g

    p0g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. rafaltomb

    rafaltomb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No dokładnie to jest dobre.... a te pare dych weźmiesz od rodziców ;D i już masz full zestaw...
     
  6. ralph545

    ralph545 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    p0g - ten elite jest nie przerobiony. wogole to elite`y są za drogie.
     
  7. rafaltomb

    rafaltomb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale masz dysk od razu więc wyjdzie ci taniej .. bo jeżeli kupisz np arcade(ok 700) + dysk no np 120 Gb to dysk ok 200 kosztuje ... a po za tym masz inne gratisy itp..
     
  8. ralph545

    ralph545 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Czy bez dysku da sie normalnie grać, bardzo napęd hałasuje? a i jeszcze musze dokupic kabel vga i przejsciowke wiec 50zl na minusie
     
  9. rafaltomb

    rafaltomb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Da się normalnie grać ale uwierz mi ,że x chodzi jak odkurzacz ... po za tym pisze :''KABEL SD TV''
    Więc nie musisz nic kupować chyba ze HDMi
     
  10. ralph545

    ralph545 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  11. rafaltomb

    rafaltomb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  12. ralph545

    ralph545 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    ten jest ok, tylko nie jest przerobiony,a wysylka go do przerobienia,puzniej odsylka i koszt przerobienia to troche za duzo..
     
  13. rafaltomb

    rafaltomb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  14. ralph545

    ralph545 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    w tym problem ze niema nikogo w okolicy..i dlatego chce kupic, nowa i przerobioną. w miare jak najtaniej.
     
  15. rafaltomb

    rafaltomb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  16. rafaltomb

    rafaltomb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  17. ralph545

    ralph545 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    ten z dyskiem 60gb jest nawet,nawet. chyba go bede licytowal. a ten drugi jest pewnie z 2006 bo ma dodatkowy cooler, mialem juz kiedys xboxa, wlasnie z 2006r i dlatego teraz chce jaspera.wczeniej E74:(
     
  18. rafaltomb

    rafaltomb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  19. rafaltomb

    rafaltomb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeżeli pomogłem to się ciesze pzdro...
     
  20. Dcskate

    Dcskate Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wałbrzych
    JA MAM TAKI ZESTAW :d POLECAM GO !!
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum