1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zakup Xbox One

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dexter_21, Luty 9, 2014.

  1. dexter_21

    dexter_21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2014
    Posty:
    36
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam, mam ps4 i ps3 jednak chciałbym kupić xbox one w reccomie jednak nie wiem czy w razie awarii gdzie oddać na gwarancję ? Druga sprawa to czy w grach można ustawić polskie napisy jeśli system będzie po angielsku ? a trzecia sprawa to jak założyć konto live aby nie było problemow w użytkowaniu w Polsce ? Jeśli należy zwrócić uwagę na coś jeszcze proszę o info. Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pemix09

    pemix09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2013
    Posty:
    43
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    1 będziesz musiał oddać na gwarancję tam gdzie go kupiłeś
    2gry wyjdą pl ale jak będzie premiera w polsce
    3myślę ze nie będzie problemu z tym
    Nie znam się na tej konsoli więc tylko myślę ze tak jest !!!!!!!!

    Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka
     
  4. dexter_21

    dexter_21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2014
    Posty:
    36
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Przeglądają gry na allegro to jest już parę tytułów które mają polskie napisy, ja tylko pytałem czy da się je wybrać, jeśli system jest po angielsku.
     
  5. Przemek R.

    Przemek R. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2013
    Posty:
    41
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Hannover DE
    Kilka dni temu kupilem Ona , wiec tak na szybko moge Ci powiedziec , ze nie bedziesz mial najmniejszych problemow z kontem . A to dlatego , ze MS odstapil od idei regionow . Ja (mieszkam w Niemczech) konto z 360 mam polskie , natomiast na One juz niemieckie . Dla pewnosci przenosilem juz konto na Stany , potem Wielka Brytanie i spowrotem na Niemcy . Killer Instynct zaczalem sciagac w sklepie amerykanskim , a sciaganie dokonczylo sie juz na niemieckim koncie . Dodam jeszcze , ze teraz na jednym goldzie cztery osoby moga grac online . Aha , mam BF4 i napisy z automatu sa niemieckie , ale audio juz moglem wybrac jezyk polski . Czyli z tego wynika , ze poki co , takie masz napisy w grach i w menu samej konsoli jaki ustawisz sobie kraj .
     
  6. dexter_21

    dexter_21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2014
    Posty:
    36
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  7. Przemek R.

    Przemek R. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2013
    Posty:
    41
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Hannover DE
    Nie mam zielonego pojecia , ale np . 11 , czyli pojutrze bedzie pierwszy duzy update systemu , kolejny zapowiedziano na marzec , wiec wszystko sie moze zmienic . Do tego wciaz konsola nie jest oficjalnie dostepna dla Polski . Zwroc tez uwage na to co wczesniej o Batelfieldzie napisalem , ze audio jest polskie , czyli mozna uznac , ze jezyk polski tworcy gier juz implentuja do swoich wydawnictw , ale dostepny bedzie dla nas uzytkownikow dopiero wraz z wejsciem One na nasz rynek .
     
  8. dexter_21

    dexter_21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2014
    Posty:
    36
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak wiem obawiam się że tak to może wygladać, ale moze wypowie się ktoś kto zakupił już jedna z tych gier i sprawdził u sb jak to działa
     
  9. dexter_21

    dexter_21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2014
    Posty:
    36
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  10. Przemek R.

    Przemek R. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2013
    Posty:
    41
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Hannover DE
    Czyli sam sobie odpowiedziales na pytanie , DUBBING jest polski , ani slowa o napisach . Dokladnie tak jak w przypadku BFa , tylko dubbing jest pl , cala reszta jak menu konsoli . Dodam jeszcze , ze pytales o Titanfall i Lego (jakies tam ;)) , a przeciez te gry sa dostepne tylko w preorderach ? TF w polowie marca bedze w sprzedazy , wiec trudno powiedziec . . .
     
  11. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    jezyk zawsze ustawia sie taki jak jest region w konsoli, dopoki nie bedzie mozna ustawic regionu PL na XO to nie bedzie napisow polskich w grach w ktorych nie da sie tego wlaczyc recznie
     
  12. dexter_21

    dexter_21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2014
    Posty:
    36
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dokładnie przed chwilą rozmawiałem z kolegą i on ma Assasina i może właczyć Polskie napisy w grze.
     
Wczytywanie...

Poleć forum