1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zakup xboxa 360

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez joni20, Czerwiec 7, 2010.

  1. joni20

    joni20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    Dowiedzialem sie co nieco z FAQ
    Mam takie pytanie;
    1 czy najlepiej kupic xbox arcadae i dokupic dysk czy odrazu elite i czy jezeli przerobie bedzie sie dalo odtwarzac gry z dysku twardego??

    Z góry dzieki stawiam ,,dziękuje''

    edit

    CZy ten dysk bedzie prawidlowo dzilal z xboxe 360??;http://www.allegro.pl/item1053582128_nowy_dysk_zewnetrzny_na_usb_320_gb_do_xbox.html
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. uqasz

    uqasz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ten dysk to nie wiem. jak zupdatujesz konsole to bedziesz go mogl uzywac przez usb ale tylko 16gb z niego. jak przerobisz w sensie firmware napedu dvd to tak bedziesz mogl nagrywac na dysk gry.
     
  4. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    jak masz kase to bier odrazu elie. Ladniejszy kolor + dodatki i bedziesz mogl odtwarzac gry z dysku ;) bo jakby sie nie dalo to hoho ;OO

    Ten dysk niby jest do x-boxa ale ja pozostal bym przy orginalnych lub sprobowal podpiac zwykly dysk taki jak jest w kompie chociaz to utrudnia sytuacje bo bys musial dostac sie do srodka konsoli. A na mini usb dysk to roznie z nim bywa ;) Jesli Masz kase to pozostan przy elite i nie musisz nic dokupywac i bedzie bardziej zadowolony. Zobaczysz ;)) (sam jestem :D )
     
  5. mariocom

    mariocom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z Miasta
    Hmm zalezy od roznicy ceny i ile na to masz. Ja osobiscie uzywam dysko 40GB na USB 3,5cala podpietego pod adapter USB i smiga pieknie na konsolce. Wiec napewno ten 2,5cala bedzie tak samo dzialal. Roznica miedzy 2,5 a 3,5 dodatkowe zasilanie i zasilacz do dysku wiec dysk 2,5cala to dobry wybor. Dysk 250GB masz w cenie 130 zl 2,5cala juz na allegro. Wybor nalezy od ciebie.

    Arcade nowy 600+ na allegro
    Elite 900 ~ z dyskiem 120GB z takim 250 to juz 1k
     
  6. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    ja za swoj dalem 1100zł przerobionego, nowego, 120GB dysk, 2xpad, gierka i all kable. a co do dysku to mysle, ze jest jakas roznica "przesylaniu danych itd" a u ciebei moze smigac bo masz dobry dysk a ten cos dziwnie smierdzi bo za taka kase taki dysk? i jeszcze bez zasilania na mini usb ... dziwne jak dla mnie.
     
  7. joni20

    joni20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No mam do dyspozycji pienieznej okolo 950 zł ale tak mysle ze moja nagrywarka poradzi sobie z nagrywaniem płyt,nagrywarka wiem ze pisze na niej DL cos czyli powinna byc dobra.
     
  8. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    no ja pisze DL to najwidoczniej nagrywa ;) a ogolnie co do x`a to kup sobie elite i z czasem uzbierasz i przerobisz chyba, ze chcesz sie bawic z arcade i chcesz miec jak najszybciej konsole to bier ;P Ja na twoim miejscu bym albo poczekal i dozbieral kasiory.
     
  9. joni20

    joni20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No tez tak mysle kupie elite i przerobie odrazu dzieki wszystkim za wyjasnienia i tak bede nagrywal na płytki to dysk nie jest az tak potrzebny
     
  10. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    noo ja uwazasz bo jaknie masz dysku to uruchamiasz gry z napedu i bedzie sie niszczyl jak bedziesz caly czas odpall z niego, ale po to jest naped zeby z niego odtwarzac :D milo, ze moglismy pomoc ;P
     
Wczytywanie...

Poleć forum