1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zakupilem GOLDA na miesiac. Ale nie wiem jaki adres wpisac.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Blanco09, Kwiecień 15, 2009.

  1. Blanco09

    Blanco09 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Witam!
    Wiem ze pewnie byl taki temat ale coz.
    Wpisalem ten kod do live. I musze wpisac jaki adres a ze w polsce nie ma LIVE to nie wiem jaki moze ktos dac mi jakis fikcyjny?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gelu878787

    gelu878787 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wejdz na jakas strone kraju na ktory zarejestrowales konsole jakijs firmy i tam bedzie podany adres kontaktowy itp i spisz proste
     
  4. Blanco09

    Blanco09 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
  5. gelu878787

    gelu878787 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  6. mateusz232

    mateusz232 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Żeby grac w forza 2 przez neta będę musiał coś ściągać ? bo nie mam narazie memorki. Podczepię sie pod temat :)
     
  7. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie musisz nic ściągać oprócz aktualizacji gry.jak jesteś zalogowany do xbox live i włączasz forze 2 to sie zapyta czy zaktualizować grę jak to zrobiłeś wcześniej to nic więcej nie musisz nic ściągać!
     
  8. nakoz

    nakoz The Legend Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    827
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków - Irlandia
    przeciez kolega wyżej napisał że nie ma memorki (podejrzewam w takim razie że dysku też nie) Jak w takim razie ma zrobić aktualizację gry?? zastanów się co piszesz.
     
  9. mateusz232

    mateusz232 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czyli sobie nie pogram ? Duzo zajmuje taka aktualizacja ? memorka 256 styknie ?
     
  10. chudyosw

    chudyosw Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ostrów Wielkopolski
    Starczy ja też mam 256mb i mam sevy gry nowego dashbota czy jakoś tak i mi została jeszcze 100mb a cały czas mam nowy gry ...
     
Wczytywanie...

Poleć forum