1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zalany Xbox...

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez byczku1998, Listopad 2, 2013.

  1. byczku1998

    byczku1998 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    Witam, pare dni temu zalany został Xbox przez psa... dosłownie. Dziśgo odpalilem padem ani pad nie działał ani naped(włącznik) ani nic, przetarłem ponownie i zaczął działać przedni panel(przyciski). Lecz dalej mam kłopot z padem, włacza on konsole lecz nie "podłącza się". A tak poza tym, da gdzie rade kupić obudowe samą? Bo w tej dużo zacisków połamało się...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. reaktywa

    reaktywa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Kupić możesz na allegro.
    Spróbuj wysuszyć i pada i xboxa suszarką, a i nie zapominaj o synchorizacji pada i xa :)
     
  4. byczku1998

    byczku1998 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    Synchronizacja nie udaje sie, pad nie był przy xboxie wiec tu mozna z góry założyc ze konsola popsuta...
     
  5. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Może jeszcze do piekarnika na godzinę?

    Do wymiany moduł rf, i do wyczyszczenia konsola izopropanolem.

    Sent from my GT-P5110 using Tapatalk 4
     
  6. byczku1998

    byczku1998 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    Ile by kosztowałą taka usługa, orientacyjnie? Bo i tak musze wymienic obudowe, bo cała praktycznie wyłamałem, taki ze mnie majster ;d
     
  7. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jaki model masz konsoli? Resztę masz na mojej stronie pełne "spa" 80 jeśli Fat moduł rf w cenie.

    Sent from my GT-P5110 using Tapatalk 4
     
  8. byczku1998

    byczku1998 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    Wtf, moja konsola nauczyła sie sama włączać... stoi 2h nic nie robi i sie nagle włącza wyłącza. nic nie ruszane.
     
  9. SEBA VENCEDOR

    SEBA VENCEDOR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2013
    Posty:
    80
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    WARSZAWA
  10. byczku1998

    byczku1998 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    internetowe znicze :p [*]
    No akurat gold mi sie skoczyl, wiec bez lipy... ale na naprawe trzeba bedzie wyrzucic :) A ten filmik nie duzo pomoze bo to slim, ja tu lece na starej premium :p
     
  11. SEBA VENCEDOR

    SEBA VENCEDOR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2013
    Posty:
    80
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    WARSZAWA
    OK,sorki nie spojrzałem,że nie slim.Kumpel ma Premium i też mu się raz na jakiś czas potrafi sama włączyć jak tobie i nie została zalana ale poza tym wszystko z nią ok tyle,że trochę to włączanie upierdliwe.I też się zastanawia czy naprawiać i czy się opłaca.Ciekaw jestem na ile Cię skasują.Chociaż nie wiadomo czy z tym włączaniem macie tą samą przyczynę, jakbyś mógł to daj znać jak Ci naprawią to mu przekażę.
     
  12. byczku1998

    byczku1998 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    Tzn. to włączanie teraz sie zaczeło :p Na razie kombinuje czy da rade jakos po znajomości gdzieś załatwić, bo wyszłoby zawsze taniej :p
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. KarolXV
    Odpowiedzi:
    13
    Wyświetleń:
    8121
  2. Ingvar
    Odpowiedzi:
    6
    Wyświetleń:
    2439
  3. Tomek 84
    Odpowiedzi:
    10
    Wyświetleń:
    1040
  4. tomaszek124
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    714
  5. arekw
    Odpowiedzi:
    20
    Wyświetleń:
    1616

Poleć forum