1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

zamiana dysku nie widzi ,kopiowanie danych nie widzi w W7 i W8

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Wulcan, Lipiec 5, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Wulcan

    Wulcan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam , chyba dobrze wybralem temat w dziale dla swiezakow prosze o ewentualne przeniesie nie ale nie usuwanie ,nie chce sie znowu produkowac
    Mam problem z dyskiem wyjmuje dysk WD scorpio 750 gb z konsoli xbox 360 slim podlaczam dysk wszystko pieknie wykrywa go na pasku w menadzerze tez tylko w moj komputer nie widac danych wiem wiem ze jest inny format
    Planuje skopiowac dane z 750 gb na dysk 320 w laptopie i zrobic podmianke tzn
    W laptopie szacunkowo bedzie 750 a w konsoli 320 gb nie chce od nowa sciagac gier z xbox live mam slabe lacze od kąd jest uszkodzony nadajniki BTS
    Panowie prosze mi wytłumaczyc w prosty sposob w jakis sposob zobacze dane z xbox bez formatowania
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    W "moj komputer" nie widzi tego dysku??
    Nie podlaczalem nigdy hdd z konsoli pod pc, ale moze sprobuj w Zarzadzaniu dyskami nadac litere temu dyskowi ??
    Ewentualnie mozesz dane przez ftp przenosic, ale jest to czasochlonne...

    Pisane z telefonu .
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  5. Wulcan

    Wulcan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    usbxtf nie dziala
    W zarzadzanie dyskiem w panelu sterowania dysk widzi jako dysk 1 ,pojemnosc dysku jest nie przydzielona tak jakby byl surowy
    Jak przypisze litere napedu nie zwale danych automatiko ???
     
  6. Wulcan

    Wulcan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dysk podlaczam do laptopa za pomocą obudowy zewnetrzej na sata ale widzi firme WD scorpio
    pojemnosc rzeczywistą 698,64gb sa jakies inne programy ???
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  8. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Samo nadanie litery partycji nic nie usunie.

    Pisane z telefonu .
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum