1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zamiana dysku orginalnego na dysk pod usb.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jasiek32, Listopad 29, 2012.

  1. jasiek32

    jasiek32 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam xbox360 slim RGH z dyskiem 250GB .
    Jest podejrzenie że dysk siada ,bo często się wiesza.
    Chciałem wyeliminować to i chcę podłączyć dysk zewnętrzny pod usb a dysk 250GB wyciągnąć na czas testów z konsoli.
    Pytanie jak to zrobić ?
    Jakie pliki skopiować na dysk zewnętrzny ?
    I czy to się uda tak przetestować ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Shodan155

    Shodan155 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    161
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Olkusz
    Nie ważne. Nie doczytałem że ma RGH na konsoli : )
     
  4. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @Up ,ale pleciesz -Nowa aktualka 32Gb obsługuje i da się instalować wszyściutko,od gier po avatary.
     
  5. rufus282

    rufus282 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    349
    Polubienia:
    63
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zza miedzy.
    Odp: Zamiana dysku orginalnego na dysk pod usb.

    Jak się nie da instalować, ja mam zainstalowaną Forze Horizon na pendrive 16 gb.

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  6. jasiek32

    jasiek32 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja mam dysk 500GB , można na takim sprawdzić czy muszę tworzyć mniejszą partycję ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum