1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zamiana HANA na ANA

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez [PL]Kadrom, Czerwiec 27, 2011.

  1. [PL]Kadrom

    [PL]Kadrom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam

    Mam następujący problem otóż w moim kamlotku poszedł chipset HANA. Z resztek części udało mi się znaleźć chipset ale ANA i tu jest kłopot. Czy ktoś zna schemat pinów odpowiedzialnych za poszczególne funkcje albo czy ewentualnie ktoś ma sytuacje odwrotną jak ja i chce sie zamienić chipami??

    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wydaje mi się że hana i ana to to samo ;) bo po wpisaniu w google wyskakuje hana/ana
     
  4. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    A mi się wydaje, że to chyba nie jest to samo.
    Hana jest lutowana w technologi BGA (na kulkach) a ANA w SMD. Z tego co wiem to hana jest montowana na płytach z hdmi, a ana na płytach bez hdmi.
    Jeżeli się mylę to niech mnie ktoś poprawi :)
     
  5. [PL]Kadrom

    [PL]Kadrom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no właśnie HANA było montowane w płytach OPUS, które nie mają HDMI
     
  6. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
  7. DANMAR

    DANMAR Banned

    Dołączył:
    Luty 14, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    bo OPUS to płyta serwisowa zrobiona na bazie falcona która nie ma tylko wyjścia HDMI Co do pytania autora to jest nie do zrobienia.Jak jeszcze nie masz tego układu mogę Ci coś takie sprzedać gotowe do wlutowania albo po prostu naprawić konsolke.
     
Wczytywanie...

Poleć forum