1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zamiana liteon na benq

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pawelk79, Grudzień 14, 2012.

  1. pawelk79

    pawelk79 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dębica
    Witam wszystkich. Zamówiłem x360usb pro v2 ale kolega nie chciał czekać i chciał sam sobie wgrać lt 3.0 własnoręcznie zrobionym PROBE i przez pomyłkę źle podłączył napęd i teraz ma (zamknij napęd i otwórz napęd ) nie czyta płyt , i teraz moje pytanie czy może kupić napęd benq obecnie ma liteona i wgrać lt 3.0 i czy to będzie śmigało ? A napęd benq chce kupić ze względu na cenę .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. milczar111

    milczar111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie można, wymieniasz na taki sam.
     
  4. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2719
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: Zamiana liteon na benq

    Klucz napędu ma bo jeśli nie to ma kłopot chyba że ma dasha pozwalającego zrobić rgh w celu wyciagniecia klucza.

    HTC Desire HD @ Tapatalk 2
     
  5. badman

    badman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ja jeszcze ewentualnie podmienił bym laser na ten z BenQ(są takie same). Miałem przypadek po takim podłączeniu i uwalony był tylko laser. Potem dopiero zgrać klucz i przerobić.
     
  6. pawelk79

    pawelk79 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dębica
    Ma klucz napędu. Oddał napęd do znajomego który pracuje w serwisie komputerowym ma zerknąć czy nie przepaliło jakiejś ścieżki i pozostaje w takim razie nowy napęd. Jak odbierze z serwisu i nie naprawią to podmienimy laser z mojego i zobaczymy.
     
  7. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    wyglada ,że miał dużo szczęścia bo mógł cały napęd spalić i tak tylko laser prawdobnie . Jak ma dasha wyższego niż 14xx to by musiał czekać aż klucz będzie można wyciągnąć przez rgh .Napęd musisz mu dać jaki miał fabrycznie żadnych sporfów.zgrać klucz z tego uwalonego i wgrać do nowego napędu. i możliwe ,że laser tylko uszkodził i nie trzeba nic więcej robić. Wyciagnąc klucz wgrać lt+klucz i wymienić laser. bo napęd działa.
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Zamiana liteon na benq

    Nieprawda, mozna zmienić liteona na benq, tylko trzeba zrobić sposób na 0251 ;-) a i sprawdź inny napęd w tej konsoli czy czasem southbridge nie poszedł.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  9. pawelk79

    pawelk79 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dębica
    jak to zrobić na 0251 możesz podesłać linka . Sprawdzę inny napęd ale jakie będą objawy jeśli będzie uszkodzony southbridge ?
     
  10. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Jak poszedł SB to będziesz miał Play DVD i chińskie krzaki podczas odpalania płyty CD, lub filmu DVD.
     
  11. pawelk79

    pawelk79 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dębica
    A co z tym sposobem na 0251?
     
Wczytywanie...

Poleć forum