1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zamiana napędów

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez XboXGG, Październik 5, 2011.

  1. XboXGG

    XboXGG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czesto czytam , ze przerobka powoduje bana na live , nawet jak pozniej zagra sie na orginale
    czesc ludzi pisze ze , jak przerobisz naped to zosstaenie to wychwycone i nawet jak wrocisz do oryginalnego softu slady zostaja.
    A jak to jest ze zmiana napedu, po prostu kupilbym przerobiony naped i zmienial go jak bym gral na piratach, a jak na zakupionych podlaczal bym ten oryginaly

    jest to mozliwe ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dante41k

    Dante41k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2011
    Posty:
    304
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    Nie kupiłbyś przerobionego napędu, tylko nowy i samemu przerobił wgrywając swój własny klucz napędu. Co do głównego pytania, to wydaje mi się, że i tak jakieś ślady pozostają w samej konsoli. Szczególnie teraz, po nowych aktualizacjach oprogramowania które kasują przeróbkę.
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Konsola nie zapisuje nigdzie czy naped byl przerobiony czy nie, jedynie jak sie gra w niesprawdzone gry to mozna flage dostac a to akurat konsola sobie zaisuje .

    Sent from my LG-P920 using Tapatalk
     
  5. XboXGG

    XboXGG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli lepiej jest kupic 2ga konsole , nawet zbanowana i na niej grac w piraty, a na nowej w oryginaly ??
     
  6. kazumo

    kazumo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mozesz i tak ale wystarczy drugi naped przerobiony tylko co bedziesz rozbierał konsole do przekładki to juz bys musiał pomyslec nad wyprowadzeniem napedu na zewnatrz i przepinac tylko kable :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum