1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zamiana napędu: Hitachi ---> LiteOn

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xfanx, Listopad 6, 2011.

  1. xfanx

    xfanx Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam.
    Mam zamiar zmienić napęd w swojej konsoli, bo jakoś dziwnym trafem nie mogę zaktualizować dash'a, ani
    wgrać nowej przeróbki. Obecnie mam chyba wgraną LT, bo czyta wszystko, tylko nie te gry co mają AP2.5.
    I mam pytanie.
    Czy nie będzie problemu z wgraniem klucza z Hitachi do LiteOn'a? I czy nie będzie problemu z późniejszym
    wgraniem LT+ 2.0 ?

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. domingta

    domingta Banned

    Dołączył:
    Listopad 5, 2011
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie będzie żadnych problemów.
     
  4. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  5. domingta

    domingta Banned

    Dołączył:
    Listopad 5, 2011
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A po co ma robić spoof'a? Niech normalnie wgra Firmware ze swoim kluczem.
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
  7. xfanx

    xfanx Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam jeszcze jedno pytanie. Dlaczego nie moge nawet zaktualizować dasha?
     
  8. sirczarny

    sirczarny Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    opole
    mialem to samo, spoof samsunga zamiast liteona, naszczescie 3 lata temu poprosilem by mi oddali ten naped, wiec wrocilem teraz do liteone i jest ok , le tez nie moglem aktualizowac softu wlasnie poprzez ta zamiane, wiem ze jesli masz klucz z poprzedniego napedu to uda ci sie ja przerobic , widzialem to na youtube jak pan to robi


    pozdrawiam
     
  9. domingta

    domingta Banned

    Dołączył:
    Listopad 5, 2011
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Możesz zaktualizować dasha z samsungiem ale musisz wgrać mu oryginalne Firmware ze swoim kluczem wtedy aktualizacja przejdzie bez probemu, ale w gry XGD3 na samsungu nie pograsz.
     
  10. xfanx

    xfanx Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dowiedziałem się właśnie, że wcześniej miałem jakiś inny napęd(nie wiem jaki), a teraz mam te Hitachi, który się nie chce
    zaktualizować ;/ co mam zrobić, aby dało się wgrać najnowsze LT?
     
  11. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Jaką masz date produkcji?
     
  12. xfanx

    xfanx Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  13. xfanx

    xfanx Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nikt nic nie poradzi?
     
  14. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Kup liteona, wgraj lt 2.0 i bedzie dzialac.

    Sent from my X8 using Tapatalk :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum