1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zamiana napędu z Liteona na Benq

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ujkoprzemek, Grudzień 14, 2012.

  1. ujkoprzemek

    ujkoprzemek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, w konsoli spalił mi się napęd(Liteon). Mam wolny napęd Benq i chciałbym włożyć go do tej konsoli. Moje pytanie brzmi jak to zrobić? Mam klucz napędu od spalonego Liteona.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28109
    Polubienia:
    3214
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Gry XGD3 nie będą działać i tak... Musi być taki jaki był czyli Lite-ON
     
  4. ujkoprzemek

    ujkoprzemek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dlaczego nie? Nawet jak się wgra LT3.0 to XGD3 nie ruszą?
     
  5. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Zamiana napędu z Liteona na Benq

    Na nowym dashu nie wiem czy działa ale na 14719 zamiana benq litek i odwrotnie działa innych nie sprawdzalem

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Zamiana napędu z Liteona na Benq

    Liteona można zmienić na benq i odwrotnie, wszystko będzie działać. Tylko zrób spoof na 0251 w lizard toolbox (w jungle Flasher nie da sie), potem wygraj normalnie w jungle Flasher.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. ujkoprzemek

    ujkoprzemek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak używać tego programu lizard toolbox ?

    A gdy już zrobie spoof na 0251 w lizard toolbox to w Jungle Flasherze postępować tak jak z Liteonem?

    Pomoże ktoś bo zależy mi na czasie?

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
Wczytywanie...

Poleć forum