1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zamiana napędu...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pnioku1988, Luty 9, 2015.

  1. pnioku1988

    pnioku1988 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świętoszów
    Witam.
    Nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie więc zakładam nowy temat.
    Posiadam xa z uszkodzonym napędem i chciałbym zamontowac w nim napęd od drugiej konsoli, która posiada rgh. Ta druga konsola posiada również napęd z wgranym lt 2.0. Teraz moje pytanie
    Czy po zamontowaniu owego napędu w uszkodzonej konsoli utracę przeróbkę lt?
    Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Najpierw musisz ze starego odczytać klucz napedu i wgrac do nowego, czyli zasadniczo musisz zrobić przeróbkę. I sprawdź czy napedy są takie same.
     
  4. pnioku1988

    pnioku1988 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świętoszów
    Czyli mam rozumieć, że flash napędu muszę zrobić ponownie? Klucze to podstawa. Jeszcze tego nie robiłem ale spróbuję.
    Okazuje się że napęd działa więc nie musze przekładać. Ale lt by się przydało. Teraz tylko kwestia co łatwiej wykonać? Przemienić napędy czy flashować ten oryginalny...
    Dzięki za odpowiedzi :)
     
  5. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Flashowac oryginalny

    Wysłano z Motorola Moto G
     
Wczytywanie...

Poleć forum