1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

zamiana napedu

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez godwarez, Październik 19, 2008.

  1. godwarez

    godwarez Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 10, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam
    pytanie......... :)
    czy mozna zamienic naped ze "starej" 360 do nowej,
    aktualnie sprzedawanej z napedem liteon?
    pytam poniewaz slyszalem ze sa problemy z "przerobieniem" tego napedu :mad:
    ,a mam zamiar kupic wersje arcade i przelozyc dysk itd z mojego rozkraczonego X ktorego podobno juz nie mozna naprawic.

    z gory thx za wszystkie odpowiedzi
    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. FanXbox2

    FanXbox2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2008
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: zamiana napedu

    można tylko trzeba wgrac klucz z liteona do tego twojego napędu(koszt takiej operacji 50zł do 120zł)
     
  4. reed

    reed Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2008
    Posty:
    197
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: zamiana napedu

    Ale pytanie czy warto? Za niedługo liteon będzie przerabialny :)
     
  5. Salzgitter

    Salzgitter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2008
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gliwice
    Odp: zamiana napedu

    mam pytanie !

    bo tak ja mam napet hitachi w moim xboxie i jak ja wsadze od mojego luzyna neped tez ma hitachi to xbox bedzie go widzial czy co sie stanie ?
     
  6. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: zamiana napedu

    Jeżeli nie wgrasz wcześniej klucza z napędu kuzyna to napęd nie będzie działać.
     
  7. plutap

    plutap Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2007
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: zamiana napedu

    @reed
    warto, nie wiadomo kiedy lite-ona będzie można przerobić, nie będzie to taka metoda jak do tej pory, że wgrasz firmware i kopie działają
    @Salzgitter
    konsola nie wykryje napędu jeśli nie wgrasz klucza, zielona dioda na przycisku power będzie migać tak, jak podczas wysuwania tacki
     
  8. FanXbox2

    FanXbox2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2008
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: zamiana napedu

    Jak dla mnie warto bo zamiast np kupic sobie 2 gier orginałow np gta i fifa 09 koszt jakies 300zł oczywiście jakby się kupowało np w MM.Więc zamias kupowac sobie te 2 gry to lepiej kupic napęd za 300zł podmienic i miec duzo więcej gier niz te 2.
     
  9. Andrewww1991

    Andrewww1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2008
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chrzanów
    Odp: zamiana napedu

    reed nie warto wkładać stary... Na allegro widać już coraz więcej ofert przeróbki lite-on'a w coraz atrakcyjniejszych cenach ???
     
  10. monias

    monias Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2008
    Posty:
    287
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: zamiana napedu

    Lite-Ona nie da się przerobić! Można tylko wymienić napęd...

    C4Eva pracuje nad iXtreme 1.5 dla samsunga i LG, a nie jak wielu zrozumiało dla LiteOna
     
  11. Korin

    Korin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: zamiana napedu

    Podczepię się w kwestii wymiany napędu.
    Jaki napęd na wymianę byłby najlepszy? Benq? Czytałem, że jest najlepszy po symuluje liteona (or sth)
    Czy w przypadku gdy, jak teraz, benqi są niedostępne dobrym rozwiązaniem jest samsung, którego aktualnie można dostać?
     
  12. reed

    reed Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2008
    Posty:
    197
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: zamiana napedu

    A masz inne wyjście? ;D
     
  13. Korin

    Korin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: zamiana napedu

    Raczej nie, tylko się pytałem, bo z racji tego, że jest ich w sumie w miarę dużo na allegro można by wywnioskować, że to jakiś shit :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum