1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zamiana Oryginalnego dysku z Xboxa do laptopa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tobi505, Luty 3, 2013.

  1. tobi505

    tobi505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,Od kilku dni mam zamiar zakupić nowy dysk do mojego laptopa ,bo jest za mały (160GB),ale pomyślałem,że mógłbym po prostu zamienić dysk z Xboxa Slim(320GB-Oryginalny). Co wy o tym myślicie? Dałoby rade zrobić taki myk? W laptopie jest 2,5cala,ale nie wiem czy xbox by go odczytał. Proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    klocek bez rgh musi miec dysk wew od WD z określonej serii. albo po zabiegach. nie zadziała pierwszy lepszy 2.5".
     
  4. tobi505

    tobi505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A co to jest RGH? Sorry że pytam,ale nigdy nic nie grzebałem przy konsoli i się nie orientuje. Konsola jest nie przerobiona
     
  5. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
  6. tobi505

    tobi505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za info. Mam ostatnie pytanie: Czy gdy sformatuje dysk z xboxa na lapku to później już na konsoli nie będzie działał
     
  7. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    bedzie działał. ewentualnie będzie potrzebne formatowanie z poziomu konsoli. bo pewnie na PC będzie to zły format plików ;)
     
  8. tobi505

    tobi505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za informacje. Temat do zamknięcia
     
  9. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    nie gadaj bzdur...

    jezeli sformatujesz dysk z xboxa pod kompem to nie bedzie takie proste przywrocenie go do dzialania w xboxie
     
Wczytywanie...

Poleć forum