1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

zamiana padów miejscami

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bolczyk, Marzec 23, 2011.

  1. bolczyk

    bolczyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam mam taki problem na który nie mogę znaleźć odpowiedzi. Mianowicie kupiłem nowego pada (tego ze special krzyżakiem:cool: ) ichciałbym go zamienić miejscami podłączenia z tym starym, tak żeby ten nowy był jako pierwszy(głowny) i nie wiem jak to zrobić. Mam nadzieje że wyraziłem się w miare zrozumiale i prosze o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Art.13

    Art.13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    314
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Miasteczko śląskie
    normalnie najpierw załączsz ten pierwszy i już jest on głównym
     
  4. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Alboo odłącz oba pady (koniecznie przytrzymaj dłużej przycisk GUIDE "ten X na padzie" i daj odłącz kontroler) i zrób tak z dwoma i popodłączaj je w takiej kolejnosci jak chces ; )
     
  5. Dvdmax93

    Dvdmax93 Banned

    Dołączył:
    Październik 7, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a propos jest sposób by pad os ps1 podłączyc do x360?
     
  6. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    wiem ze pada od ps2 da sie podlaczyc pod xbox360, jakimis patentami z allegro :p
     
  7. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    te sposoby to podobno do d..y bo nie działają ..
    był taki temat i koleś pisał że nie działa
     
  8. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    a co do tego..
    to wystarczy wylaczyc konsole i podlaczyc tego pada ktory ma byc na 1 miejscu jako pierwszy.
     
  9. robertd12

    robertd12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie trzeba wyłączać konsoli. Wystarczy wyłączyć pady.
     
  10. bolczyk

    bolczyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A więc tak.....faktycznie jak włączam konsole padem to jest on jako pierwszy ale jak gram na dwa pady to ten nowy przechodzi na drugi.....a da rade całkowicie zerwać połączenie przez synchronizacje żeby zsynchronizować od nowa??
     
  11. zabilimizolwia

    zabilimizolwia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie powinno Ci tak robić, że "nowy" przechodzi na drugi (jak był pierwszym). Normalnie to jest tak, że jak włączysz konsolę i uruchomisz najpierw "nowego" pada i jak się zaloguje to drugiego, to będziesz miał:
    "nowy" - 1
    stary - 2.

    Prawdopodobnie grasz na starym padzie i później podłączasz nowego (który automatycznie staje się drugim), jeśli tak (i nie chcesz tego zmieniać) - to robisz wg sposobu "Pszczoły" albo po prostu przy uruchamianiu Xboxa uruchamiasz najpierw pada "nowego"
     
Wczytywanie...

Poleć forum