1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zamiast gry pisze "odtwórz DVD"

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DKT_50, Czerwiec 18, 2010.

  1. DKT_50

    DKT_50 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Kolega pożyczył mi kilka płytek z grami, którą bym nie włożył do napędu, zamiast nazwy gry i uruchomienia jej, wyskakuje " Odtwórz DVD " i tak jakby był film zamiast gry :C wtf ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jerro

    jerro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    masz inne wave , ściągnij i nagraj activate.iso i po kłopocie!
     
  4. DKT_50

    DKT_50 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki bardzo kolego ;)
     
  5. DKT_50

    DKT_50 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam taką małą prośbę, nie mogę dobrego linku do activate.iso znaleźć, mógłby ktoś podesłać ?
     
  6. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  7. SebeekS

    SebeekS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    471
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Poradziłeś mu odrazu activate iso, a czy masz pewność, że on ma ix 1.6 ?

    Kolego podaj nam najpierw wersje twojego flasha, i twojego kolegi.
     
  8. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Takie tematy już były.
     
  9. jerro

    jerro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    z reguły pisze odtwórz dvd tylko na 1.6, a na innych najczęściej "To play this disc, put it in an Xbox 360 console"....
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    ale rodzyn - jak masz odtworz dvd i klikniesz w to to wyskakuje wlasnie To play this disc, put it in an Xbox 360 console...
     
  11. sikalafo

    sikalafo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2007
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    K-PAX
    Niekiedy jest to wina słabego lasera lub jego uszkodzenie.
     
  12. Sobota

    Sobota Guest

    zgadzam się z kolegą wyżej.. niech da wyczyścić laser bo pewnie syfem zarósł ; ) albo ma za starego iXtreme.
     
Wczytywanie...

Poleć forum