1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zamieni Xbox 360 elite JASPER na Komputer

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez michal23lato, Grudzień 23, 2009.

  1. michal23lato

    michal23lato Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Na zamianę oferuję xbox 360 elite wersja JASPER data produkcji 01.09.2009 wyprodukowana w technologi 65 nm przez co się nie przegrzewa i pobiera mniej prądu. Konsola jest na gwarancji producenta 3lata na tak zwany ROD. Kilka razy użyta. Mam ją około miesiąca. W zestawie 3 gry PURE, LEGO BATMAN, HALO 3. Stan konsoli jak nowy. Do zestawu dodaje kabel HDMI hamy warty 100 zł. Pełne okablowanie oraz dowód zakupu.

    Chciałbym za niego komputer. Jestem ze Szczecina
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Wojtek z Warszawy

    Wojtek z Warszawy Banned

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Pentium IV 1400 Mhz, 1gb RAM, karta graficzna Ge Force 4, nagrywarka CD+DVD, myszka, klawiatura, Wgrany Windows XP, wszystko działa naprawdę bardzo dobrze, szybko.
     
  4. wksgru

    wksgru Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dolny Śląsk
    Geforce 8800GTX 3GB ram patriot z chłodzeniem pasywnym dysk 160 GB AMD x2 4200 2,40 GHZ nadrywarka zasilacz 500 wat chiftek
     
  5. michal23lato

    michal23lato Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0

    Jeśli jest monitor to możemy się zamienić.
     
  6. wksgru

    wksgru Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dolny Śląsk
    Monitor jest ale może być z **** ?? toznaczy nie LCD ??
     
  7. michal23lato

    michal23lato Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Może pan przesłać zdjęcia całego zestawu na wino@o2.pl? Czy komputer ma jakąś gwarancje? Czy jest pan ze Szczecina? Czy procesor to AMD Athlon 64 x2?
     
  8. michal23lato

    michal23lato Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nieaktualne do kosza
     
Wczytywanie...

Poleć forum