1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zamienię Playstation 3 (bez napędu) na Xboxa 360

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Qbala12, Luty 13, 2010.

  1. Qbala12

    Qbala12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Witam !
    Mam na zamianę PlayStation 3 40Gb ,bez blu-reya.Play działał wyśmienicie do czasu aktualki ,po której wskazuję błąd aktualizacji.Zamienię się na sprawnego Xboxa z min. jednym padem.Do załatwienia w Bydgoszczy.Opcjonalnie (do dobrej oferty opcjonalnie dorzucam kabel HDMI 6metrowy o wartości 179zł).
    kontakt:gg 11176799
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Co to znaczy bez BR?

    I co to za magiczny kabel za 179? żart? ...
     
  4. blazej_1233

    blazej_1233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    heheh żal cię człowieku jak myślisz że ktoś się zamieni ps3 bez blure hehe to ciekawe jak gry śmigają jak każda gra jest na blure
     
  5. Qbala12

    Qbala12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    A co to ,może znaczyć konsola po prostu nie posiada napędu.Może to nieumiejętność czytania ze zrozumieniem ? Może nie wiesz co to blue-rey ? Nie wnikam.Kabel kupiony w Media-Markt ,bodajże firma quest cable lub podobna.
     
  6. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Widzę nie zrozumiałeś pytania... Takie retoryczne było - zamieniasz nieużyteczne ps3 na działającego xboxa...
     
  7. Qbala12

    Qbala12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Po pierwsze to raczej ,ja mogę ci współczuć - kupił sobie konsolę,nie przerobił i uważa się za najbardziej uczciwego gracza. Próbuje być funboyem, gra z oryginałów, oraz zazdrości wszystkim mającym gry po 4 zł ! Czy to ,że konsola działała wyśmienicie równoważy się z graniem ? Konsola nie może chodzić bez napędu ,żałosny jesteś! Do odtwarzania ,zgrywania muzyki działał idealnie (jeżeli ktoś ma 25gb muzyki na dysku).No i to chyba logiczne ,ale niestety nie dla wszystkich ,więc wyjaśniam: Nie musi to być jasper elite ze sklepu, lecz zwyczajny Arcade. Jak mi szkoda ,że muszę żyć w takim społeczeństwie!
     
  8. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Uzupełnij info w temacie, że na konsoli nie da się grać i jest do przechowywania i odtwarzania muzyki z 40gb dyskiem (lepiej radio kupić)!
     
  9. Qbala12

    Qbala12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Jak już napisałem wiem ,że nie dostanę jakiejś elitki.Jeżeli komuś został stary napęd blue-rey i ma na wymianę klocka (o wartości pewnie ok.300zł) to może wiele zyskać.Jeżeli ktoś się na tym zna to bez problemu powinien sobie poradzić z formatem dysku.To nie jest dział off-topic i kto jak kto powinien o tym wiedzieć.Jeżeli będą jakieś pytania proszę o kontakt pw lub gg.
     
  10. Davvido

    Davvido Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    154
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja zamienię niesprawny samochód na sprawny samochód. Mój nie ma silnika, ale można w nim posiedzieć - miejsca jest na cztery osoby. Ktoś chętny? Może Ty, Qbala?
     
  11. Qbala12

    Qbala12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Może nie każda konsola ma 8 procesorów ?:shisha
    ps:nie porównuj malucha(naturalnie xbox) do porsche!
     
  12. Davvido

    Davvido Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    154
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mój „maluch” chociaż jeździ. :)
     
  13. Qbala12

    Qbala12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Mój „maluch” chociaż jeździ. :) To nie daje radości :(
     
Wczytywanie...

Poleć forum