1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zamienię Ps3 na Xbox 360

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Surgee, Lipiec 11, 2009.

  1. Surgee

    Surgee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    PS3 z dyskiem 260 giga, parę arkadówek z PSN na dysku, jeden padzik, kabel HDMI, 3 gry (LittleBigPlanet, MGS4, Killzone2), konsola w stanie idealnym

    zamienię za xbox360 oczywiście z dyskiem , najlepiej paroma oryginalnymi grami. Oferty proszę pisać tutaj (szczegóły o swojej konsoli) lub na gg 2077887.

    Wymiana oczywiście jedynie osobiście w okolicach Białegostoku (w razie czego mogę dojechać).

    Pozdrawiam.:cool:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Milu

    Milu XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ja wiem skąd ;P
    260 GB?! o_O Od kiedy takie prodokują? ;> :D
     
  4. sheriffxPL

    sheriffxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2009
    Posty:
    353
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    chodziło mu pewnie o 60GB, omg ja bym nie zamienił PS3 na xboxa :O
     
  5. djkraszinio17

    djkraszinio17 Banned

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    albo może po prostu wymienił sobie dysk twardy
     
  6. fryc88

    fryc88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    455
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tuchola
    Pokaż mi dowolny dysk dowolnej firmy który ma 260GB pojemności.

    O to chodziło poprzednikom. Dyski są produkowane w specyficznych 'grupach'. Może mieć 250GB jedynie. Prawdopodobnie literówka.
     
  7. Surgee

    Surgee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam I dziękuję za odpowiedzi =)

    Konsola należy do mojego brata, wystawiam mu jedynie ogłoszenie.
    Dysk oryginalnie był 60 GB, dokupił i wymienił na 260 GB.Powiedział mi że taki ma ale może sie walnął o te 10 gb i ma 250, ale na bank ponad 200 GB jest bo u niego byłem i widziałem że wyswietlało ponad 190 wolnego a ma gry zainstalowane =P
     
  8. winner4

    winner4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gościu coś ściemnia, mi pisał, że dysk wcześniej był 40GB, a teraz wsadził 280GB( o_O ), na gg na początku mówi, że jest w pracy i następnego dnia zaraz wyśle zdjęcia a zdjęć po 2 dniach nie ma. Nie odzywa się na gg. Zero kontaktu, już chciał się dogadywać a sam nie odpowiada. Mówił też, że pad jest uszkodzony i musi kupić nowy, a jakos tego tutaj nie zaznaczył, albo coś kręci albo sam nie wie co sprzedaje. Radzę uważać!
     
  9. Surgee

    Surgee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Edit: Wyszło nieporozumienie, inne oferty. Wszystko gra. Wymiana wciąż aktualna.
     
  10. winner4

    winner4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra, na gg sobie wszystko wytłumaczyliśmy...
     
  11. kacper92

    kacper92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gościu ściemnia: Mowił że na 99% jego brat wymieni PS3 na mojego X'a(dzieli nas 120 km-powiedział że dojazd dla brata nie stanowi problemu). Po czym napisał, że żona brata się nie zgodziła. Zablokował na gg i tyle z nim rozmawiałem. W ŻADNYM WYPADKU NIE POLECAM !!!
     
  12. Surgee

    Surgee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kacper, z tobą rozmiawiałem na temat xboxa jakiś tydzień temu. Nigdy nie mówiłem, że się zgodziliśmy,z kąd ty te 99% wziełeś? Mowiłem, że się zapytam. Potem CI odpisałem na GG, że się nie zgodzili bo masz same piraty. Mam wkleić archiwum z GG? Ile ty masz lat człowieku?( a no tak, wystarczy spojrzeć na nick) Bo nie zgodziliśmy się z tobą wymienić to już głupoty wypisujesz? Widzę, że ciężko robić interesy na tym forum bo jak tylko odmówisz to wyzywają od oszustów... Wogołe po co miałbym ściemniać z taką sprawą? Co to mi przyjemność ma jakąś sprawić? I jak juz pisałem nie ma mowy o oszustwie, wymiana JEDYNIE osobiście i przy sprawdzeniu obu sprzętów.

    Wczoraj rozmawiałem z jakimś osobnikiem na GG i jesteśmy z naszej strony zdecydowani na wymiane, czekam tylko aż odpisze znowu i poda numer telefonu żebym mógł zadzwonić. Ma praę oryginałów i dlatego oferta nam odpowiada. Jak wcześniej zaznaczyłem zależy nam na Xbox Live.
     
Wczytywanie...

Poleć forum