1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zamienie xbox slim RGH swiecacy na SLIM Z DUAL NAND LUB LT

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mik61, Czerwiec 24, 2014.

  1. mik61

    mik61 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2013
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    GOR
    Witam na wymiane mam xbox slim swiecacy w stanie idealnym i zamienie go na xbox z dual nandem lub lt.3 interesuja mnie tylko slimy i to same konsole z zasilaczem za dn moge cos doplacic
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mlody96

    Mlody96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2012
    Posty:
    98
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kalisz
    Skąd jesteś?
     
  4. mik61

    mik61 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2013
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    GOR
    Z Gorlic koło Nowego Sącza a jaka masz wersje? konsoli model i rodzaj przerobki?
     
  5. Mlody96

    Mlody96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2012
    Posty:
    98
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kalisz
    Xbox 360 SLIM Corona 250GB + LT 3.0
     
  6. mik61

    mik61 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2013
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    GOR
    Mi pasuje a masz jakies gierki na plytkach? Dysk mozesz sobie zostawic bo na czyms musisz gry trzymac jak sprawuje sie naped? Ja gry trzymalem na dysku usb bo nie mialem wew
     
  7. Mlody96

    Mlody96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2012
    Posty:
    98
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kalisz
    Co do dysku to po prostu napisałem jaka to wersja żebyś nie mylił z wersja 4gb, napęd jest ok, co do gier pw(regulamin)
     
Wczytywanie...

Poleć forum