1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zamiennik image burn

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Wirahha, Sierpień 9, 2009.

  1. Wirahha

    Wirahha Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam .Potrzebuje jakiejs alternatywy dla imgburn ? Gdyz podczas nagrywania w imgburn wyskakuje mi blad "invalid ower calibration error" lub cos o zone cappacity error. Czasami plyty sie nagrywaja czasami nie. I tak sobie dumam, ze moze za pomoca jakiegos innego programu nagram te plyt . Cos mi moze polecicie d nagrywania ? jaki program ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Bis

    Bis Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2009
    Posty:
    372
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    ja nagrywam CloneCD i wszystko działa świetnie
     
  4. simonnt

    simonnt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    UltraISO :)
     
  5. L4mia

    L4mia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    673
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    KRK
    muszę Cie zmartwić on ci pisze że zasilacz nie wyrabia żeby wysterować laser - dodatkowo też nagrywarka nie lubi twoich dvdr
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    dokladnie nie ma to nic wspolnego z programem. nagrywarka siada
     
  7. szymonkrzak

    szymonkrzak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam tak samo przy innych płytach niż Verbatimy
    Poprostu Wrong DVD i tyle ...
     
  8. Wirahha

    Wirahha Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Fakt plyt używam bez firmowych... Ale wczesniej bylo wszystko ok nawet na plytach z tesco. Ale poszedlem to znajomka i wypalil mi ta samą płytę bez problemu. Na szczeście jutro będę mial nowego kompa z nagrywarka
     
  9. 360

    360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ŁÓDZ
    trzeba zainwestowac w nowa nagrywarke niestety ,mialem tak samo
     
  10. VV44

    VV44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Czarnystok
    niekoniecznie nową nagrywarkę zmiana płyty dvd dl ma ogromne znaczenie
     
Wczytywanie...

Poleć forum