1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zanikający obraz ???

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez sipek999, Wrzesień 1, 2009.

  1. sipek999

    sipek999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!, mam bardzo duzy problem, natomiast od pewnego czasu grajac w gta 4 zaczal mi gasnac obraz, wyglada to tak jakby wylaczyl i szybko wlaczyl ekran monitora:/, na kilka sekund obraz znika i po chwili zaczyna sie rozjasniac:/, nie wiem o co chodzi, bez roznicy czy jade samochodem, czy np stoje czy ide :/. gre mam na dysku, z teksturami nie mam problemow. Prosze o pomoc!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    A z innymi grami jest ok? Jeśli tak to nagraj grę na płytę jeszcze raz.
     
  4. sipek999

    sipek999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chodzi o to, ze w gre gram z 'dysku twardego', z innymi grami nie ma prolemu
     
  5. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    No to jak widać wina gry. Skoro inne działają mowie sprobuj jeszcze raz nagrac gre na plyte ewentualnie ściągnąć z innego releasu.
     
  6. sipek999

    sipek999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przepraszam zrobilem blad w poprzedniej wypowiedzi, gre mialem na plycie, zainstalowalem na dysku twardym xboxa wszystko dzialalo ok, a teraz nie mam pojecia co moze byc nie tak... :/
     
  7. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    No napisałem ci żebyś spróbował nagrać grę na płytę z innego releasu.
     
  8. sipek999

    sipek999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale powiedz mi dlaczego wczesniej gra byla na dysku twardym i wszystko dzialalo:/, to mnie przez caly czas zastanawia:/, aaa i jeszcze cos, kiedy obraz gasnie, pozostaje radar... :/
     
  9. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Aha to teraz nie masz jej nagranej na dysk? To nagraj i wszystko będzie ok gta 4 ma to do siebie ze bez dysku występują z nią problemy.
     
  10. sipek999

    sipek999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam ja na plycie i mam ja na dysku twardym konsoli juz dlugi czas, zawsze gralem z dysku twardego i nie mialem z obrazem zadnych problemow, dopiero od nie dawna sie zaczely :/
     
  11. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    jak ci radar zostaje to jakies bledy gry
    ewentualnie popatrz w opcjach HUD'a moze tam cos przestawione
     
  12. sipek999

    sipek999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ku..., dalej lipa:/, nie wiem o co chodzi, w momencie kiedy zniknie mi obraz i wejde do menu to jest ono calkowicie widoczne :/, czasami obraz nie do konca zrobi sie czarny i zacznie sie rozjasniac... :/, a najlepsze w tym wszystkim jest to, ze na tym forum nikt nie mial takiego problemu...
     
  13. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Spróbuj odinstalować i zainstalować grę na dysk jak nic to nagraj grę na inna płytę i nagraj grę na dysk powinno pomoc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum