1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zapis gry zniknal

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez snake210196, Kwiecień 12, 2013.

  1. snake210196

    snake210196 Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, tak jak w temacie chcialem pograc w Batmana Arkham City i wogole zapisu nie ma, wyparowal. W ten sam dzien rano gralem i wszystko bylo. O co chodzi? Nic nie grzebalem w profilach albo w ustawieniach
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rei 02

    Rei 02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2013
    Posty:
    107
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Spróbuj jeszcze raz zloadować. Jak się nie uda, dociśnij twardy / memorkę, i spróbuj ponownie. Jak dalej nic, sprawdź w memory czy cokolwiek z Batmana jest, jak nie, to twardy ci usunął save'a.
     
  4. snake210196

    snake210196 Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wlasnie gram od nowa ale w ustawieniach pamieci mam ten aktualny save i title update tylko ale dzieki za odpowiedz. Wiesz moze jaka jest przyczyna tego? nie chce aby mi sie w przyszlosci savy usuwaly ://
     
  5. cobrra

    cobrra Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    u mnie stan gier zupełnie sie nie zapisuje , moze ktoś mi to jakos przez przypadek odłaczył , wcześniej zawsze było zapytanie gdzie wybrać zapis w tej chwili tego nie ma ;/ pomocy
     
  6. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Masz na pendrive to? Wyczysc pamiec podreczna. Jak pen to moze byc jego wina .
     
Wczytywanie...

Poleć forum