1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zapisy COOP w CALL OF DUTY WORLD AT WAR (5)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez codmistrz, Czerwiec 14, 2010.

  1. codmistrz

    codmistrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    WITAM. Gram z bratem w COD5 COOP (kampania) i przeszliśmy do misji w której na początku jesteśmy Rosjaninem i który sięga po broń... Bodajże 4 misja.
    I jak się zapisuję w tej grze?! Bo dajemy "Quit" to się nie chce zapisac, i musimy od początku przechodzic (od 2 misji)...
    Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sysek

    sysek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łorsoł
    w tej grze nie ma save, są checkpointy na które trzeba czekać. :)
     
  4. codmistrz

    codmistrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No tak checkpointy są, ale nie o to mi chodzi... Jak wyłączam misję, daje "Quit" to ta misja mi się nie zapisuję. Zapisała mi się tylko druga misja.
    Chyba nie chodzi o to żeby całą grę przejsc "na raz"...
    pomocy
     
  5. Golonek18

    Golonek18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    133
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Haczów
    Bo z tą grą jest coś nie tak ja też nie raz skończyłem grać pod koniec misji a później znowu musiałem od nowa tą misję przechodzić... Denerwujące a szczególnie jak na weteranie grałem. Niby były punkty w których gra się zapisywała ale co z tego jak za kolejnym razem musiałem to samo przejść... Najlepiej przechodzić parę misji na raz bo z którejś tam zostanie save.
     
  6. codmistrz

    codmistrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki golonek... Myślisz że ile powinienem przejśc misji, żeby mi się zapisało?
    Bo przechodze na Hardnerze i to strasznie wkurzające... Bo się boje że będe kilka h przechodził i się nie zapisze... ://
     
  7. codmistrz

    codmistrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Panowie, czy to prawda, że trzeba przejśc gre żeby misję się zapisywały?!!
    Mi się gra zacina na 2 misji... Ale na singlu, na COOP'ie działa dobrze.
    Omfg
     
  8. raflooldz

    raflooldz Banned

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Też miałem dziwne jazdy z save, raz jak tłukłem japońców przeszedłem kawał gry i się nie zapisało, cóż, przeszedłem od nowa :p

    i tak cod5 przeszedłem 'na dwa razy', raz do połowy gry, potem reszte ;P
     
  9. codmistrz

    codmistrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli widzę, że **** z tego. Nie możńa jakoś od razu Zombiaków odblokowac?
    Nie mam ochoty godzinami grac w jakąś grę, aby po wyłączeniu konsoli nie zapisała mi się
     
  10. Golonek18

    Golonek18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    133
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Haczów
    Przechodz przynajmniej 4 misje na raz. To w którejś tam się zapisze... Ja jak pierwszy raz przechodziłem tą grę to nie było problemów z zapisami, dopiero jak kolejne razy przechodziłem to zauważyłem problemy. Najlepsza rada to jak przejdziesz parę misji na raz i jak będziesz grał kolejny raz i nie będzie zapisane to nie dawaj tam continue compagain tylko wybierz misję ręcznie bo powinna być odblokowana itd, szczególnie jak grasz na co-operative. Ja tak robiłem jak grałem z bratem. Pozdro
     
  11. Golonek18

    Golonek18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    133
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Haczów
    A jak chcesz tylko odblokować zmobie to zagraj na najłatwiejszym poziomie ze znajomym... Można spokojnie przejść w 3 godziny całą grę.
     
Wczytywanie...

Poleć forum