1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zapisywanie gier na pendrive

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez nolimit123, Grudzień 31, 2011.

  1. nolimit123

    nolimit123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.
    Niedlugo bede mial xboxa bo zamowilem na allegro i tam pisalo ze bede mogl robic save'y na pendrivie bo x jest bez dysku. I moje pytanie czy odrazu podlacze pendrive'a bez niczego i bede mogl zapisywac czy cos trzeba robic.

    jezeli to wazne to bedzie xbox z lt 3.0 i najnowszym dashem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dotykam sie

    dotykam sie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2011
    Posty:
    62
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    xbox formatuje pendrive jako swoj dysk i wtedy mozesz go uzywac
     
  4. nolimit123

    nolimit123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    okey dzieki ale teraz tak

    czy to sie dzieje automatycznie czy cos trzeba kombinowac
    czy starczy mi pen 2gb

    i przy okazji co to jest cicha aktualizacja chociaz tak w skrocie bym sie chcial dowiedziec bo duzo razy sie spotkalem a nigdzie nie pisze co to.

    mam nadzieje ze ktos tu wejdzie :)
     
  5. sowa180

    sowa180 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Wiedeń
    Jak włożysz pendrive, to wejdź w ustawienia konsoli i w zakładce "pamięć" zobaczysz swojego pendrive. Tam dajesz aby Xbox skonfigurował urządzenie. 2GB to moim zdaniem takie minimum ale powinno pójść. A do pytania odnoście cichej aktualizacji też się podpinam:)
     
  6. sober219

    sober219 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A moje pytanie jak nagrac gre na pendrive bo chyba nie ten plik .iso?
     
  7. kingsjarek

    kingsjarek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    56
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8

    wkładasz płyte do napędu i zamiast uruchom gre dajesz zainstaluj na dysk-pendrive(skonfigurowany w xbox)wskazujesz miejsce docelowe kopiujesz
     
  8. kingsjarek

    kingsjarek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    56
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8


    cicha aktualizacja cię nie obchodzi jak masz LT 3.0.kup jeszcze sobie nagrywarke ihas z LTmax
     
  9. nolimit123

    nolimit123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ta cicha aktualizacja to tak z ciekawosci pytam a nagrywarka ihas to chyba jak ktos chce grac live tak?;p
     
  10. kingsjarek

    kingsjarek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    56
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    nie tylko ta nagrywarka nagrywa plyty 100% i możesz je zainstalowac na dysku twardym czy pendrive.
     
  11. sober219

    sober219 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale ja bym chcial zgrac gre na pen drive z poziomu pc a nie instalowac z plytki jak to zrobic bo wiem ze sie da tylko nie wiem ajk?
     
  12. nolimit123

    nolimit123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    co to znaczy nagrywa plyty 100%?;p to inne nagrywaja nie 100%?
     
  13. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Sober219 - do tego potrzeba RGH i Freeboota a nie LT+ 3.0

    Wysłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk
     
  14. Seban_ZA

    Seban_ZA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    TRN/BDG
    nagrywarki liteon iHas nagrywają cały obraz a reszta nagrywarek niepełny obraz
     
  15. nolimit123

    nolimit123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale co to znaczy niepelny obraz ze gra mi sie nagra do polowy i bede mial demo?
     
Wczytywanie...

Poleć forum