1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zapisywanie screenów

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Dominus PL, Sierpień 22, 2015.

  1. Dominus PL

    Dominus PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    369
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kielce
    Siemka ;)
    Wie ktoś czemu przy próbie zapisaniu screena wyskakuje mi błąd, że się nie powiodło i żebym spróbował później?
    Problem się utrzymuje od paru tygodni i nie wiem jak tego nieszczęsnego screena wydostać z konsoli.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    normalna sprawa, znam kilka osób które mają ten problem (ja też)
     
  4. o M a c z 0 S

    o M a c z 0 S Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2013
    Posty:
    1492
    Polubienia:
    367
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Dolny Śląsk
    Zobacz ustawienia zakładka zaawansowane tam jest opcja zezwalaj na nagrywanie klipów z gier może masz to wyłączone i temu jest błąd
     
  5. Dominus PL

    Dominus PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    369
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kielce
    Nadal przy probie zapisu błąd..
     
  6. o M a c z 0 S

    o M a c z 0 S Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2013
    Posty:
    1492
    Polubienia:
    367
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Dolny Śląsk
  7. Dominus PL

    Dominus PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    369
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kielce
    Łap zdj, sorki za jakość :)
    [​IMG]
     
  8. o M a c z 0 S

    o M a c z 0 S Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2013
    Posty:
    1492
    Polubienia:
    367
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Dolny Śląsk
    a ty chcesz zapisać zdjęcie w aplikacji upload, ale normalnie grając w grę możesz wykonać zdjęcie tak?
    czy masz wykupiony abonament xbox live Gold ? z tego co pamiętam jak nie miałem Golda nie mogłem zapisywać zdjęć i klipów
     
    Dominus PL lubi to.
  9. Dominus PL

    Dominus PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    369
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kielce
    Tak, w upload jak chciałem zapisać. Aa to okej, dzięki. Akurat nie mam golda wklepanego bo narazie gram na singlu a w GWG nie ma nic ciekawego. Dzięki wielkie, temat do zamknięcia ;)
     
  10. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    ja mam golda a i tak ten problem u mnie występuje
     
  11. o M a c z 0 S

    o M a c z 0 S Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2013
    Posty:
    1492
    Polubienia:
    367
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Dolny Śląsk
    Pełnoprawnego czy ze zdrapek na 48 \24 h ?
     
  12. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    pełnoprawny roczny - u mnie błąd występuje w sunset overdrive
     
  13. MatGlo

    MatGlo Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2014
    Posty:
    353
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krakow, Poland, Poland
    Ogólnie moim zdaniem klipy i screeny są nieporozumieniem.
    Screena jak zrobie to go czasem znalezc nie moge, nie raz sie wyswietla tylko czarny ekran ze niby nie wyszedl a wyszedl bo sie chwile wczesniej wyswietlal normalnie.
    Klipy sa nieintuicyjne i ciezko nagrc dokladnie ten moment ktory sie chce chyba ze sie odpali apke w tle a to zaś niewygodne. Nie wiem czemu czasem musze czekac az sie klip i screen łaskawie pojawi. Moim zdaniem niewypał. Do poprawki:p Chyba ze ja coś zle robie :-D

    Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
     
    Ostatnia edycja: Sierpień 25, 2015
  14. Dominus PL

    Dominus PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    369
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kielce
    Akurat u mnie problemów z robieniem screenów nie ma ;) A co do filmów to wystarczy zapisać ostatnie 5 minut, opalic w upload studio i wyciac ten moment który nas interesuje ;)
     
  15. o M a c z 0 S

    o M a c z 0 S Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2013
    Posty:
    1492
    Polubienia:
    367
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Dolny Śląsk
    MatGlo
    By szybko nagrywać podczas rozgrywki naciśnij 2x logo xbox na padzie po czym x nagra ci się 30sek do tyłu od tego momentu, ewentualnie ustaw w konsoli język ang czy jak tam w miarę ogarniasz i możesz uruchomić nagranie poleceniem głosowym o ile masz sensor kinect
     
  16. MatGlo

    MatGlo Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2014
    Posty:
    353
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krakow, Poland, Poland
    Angielski ogarniam ale nie powiem, dobrze by było jakby nas przestali zlewać i zrobili w końcu polski.
    A klip jak zrobic wiem, ale jest to moim zdaniem niefajnie rozwiązane, ale cóż, może tak być musi :p

    Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
     
  17. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3449
    Polubienia:
    1223
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    To chyba nie jest domyślna opcja ? Po naciśnięciu 2x guide u mnie wyskakuje wstaw aplikację a sama gra się nie pauzuje.



    ED. Dzięki nawet nie wiedziałem.
     
    Ostatnia edycja: Sierpień 26, 2015
  18. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    to jest domyślna opcja - 2xguide button, x dla nagrania ostatnich 30 sekund, y do screenshota
     
Wczytywanie...

Poleć forum