1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zarysowana Płyta

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rafalh, Marzec 20, 2012.

  1. rafalh

    rafalh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , dziś chciałem uruchomić grę na mym xie , gdy gra się wczytywała musiałem na chwile podnieść konsolę , dzięki czemu "Ten cudowny wytwór MS" tak mi zarysował płytę że już nic nie jest w stanie jej pomoc , gra zatrzymuje sie przy loadingu , chciałbym się dowiedzieć czy jest jakiś sposób by skopiowac grę przy pomocy PC na dysk twary Xboxa ? Na forum nic nie mogłem znalezc na ten temat
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qter

    Qter Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli masz nieprzerobioną konsolę i grasz na oryginalnych grach.
    Przykro mi ale tą płytę to na straty możesz już spisać.
    Jeśli masz przeróbkę LT+ bez płyty nie pograsz.
    Wypal drugą kopię.
    Jeśli masz jtag to jest taka możliwość poprzez XexMenu by skopiować grę na hdd konsoli i grać bez płyty.
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To nie konsola, zrobiła tylko nie czytanie podstawowej obslugi urzadzenia. Plyta do regeneracji...

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  5. rafalh

    rafalh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy jest taka opcja by zrobić kopię tej gry na kompie i skopiować ją na dysk zewnętrzny po czym podpiąć ten dysk do xa ?

    moim zdaniem konsola powinna być bardziej solidna , miałem psx'a i ps3 obecnie posiadam ps2 od wielu lat , i tylko przy xboxie takie coś mi się zdarzyło
     
  6. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    konsola jest solidna, tylko trzeba wiedziec jak sie z nia obchodzic, i nie porownuj napedow z psx czy ps2 do napedu z xboxa bo to troche inna kategoria, tak samo jak bluray z ps3, a nawet w instrukcji kinecta pisze zeby nie przenosic konsoli z uruchomiona plyta
     
  7. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie. Została tylko regeneracja. Jeśli to nie pomoże, płyta do wyrzucenia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum