1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zasięg padów bezprzewodowych.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Saskey, Styczeń 6, 2011.

  1. Saskey

    Saskey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam pytanie. Czy jest możliwe że zasięg może się urywać na zakrętach jak konsola będzie stała w sąsiednim pokoju? Podobno zasięg padów ma 30m, ale nie wiem czy to prawda.
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Chyba troszkę mniej niż 30m ale napewno więcej niż 10m
     
  4. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Nie ma opcji żeby się urwał przy naładowanych bateriach ( akumulatorach czy bateriach na wszystkim działa) Ja mieszkam na 2 piętrze pożyczyłem od kumpla z parteru pada skonfigurowałem na mojego i on włączył konsole u siebie przez pada a włączyła się moja bo jeszcze ją wykrywał odl. ok 20 m + ściany ok 80cm-1m grubości stare budownictwo więc daje rade
    PS: Ja jadę na akumulatorkach z Duracella nie wiem czy ma to jakieś znaczenie ale na moje oko może trochę ma do zasięgu porównując z bateriami z tesco
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    wedlug oficjalnych danych - zasieg 9m
     
  6. Hosee

    Hosee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    w FAQu pisze że ok.9-15 czy jakoś tak
     
  7. [5]Uck.

    [5]Uck. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mi to z końca domu działa .
     
  8. rzezol

    rzezol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2010
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    U mnie tak samo :) Przez trzy pokoje mogę przejść i nadal działa :D
     
  9. dlugopis95

    dlugopis95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zgorzelec
    U mnie tez łapie w całym w domu.

    Moj kolega ma taki "myk", że w pokoju stoi xbox podłączony pod monitor, ale gdy wolny jest telewizor w salonie (TV 42") to przełącza tylko jeden kabelek i nie musi nosic xbox'a. Ciekawe choc trzeba sie nachodzic jesli chce sie zmienic gre :). Pozdrawiam.
     
  10. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    u mnie około 10 m plus 2 ściany i dopiero gubi zasięg
     
  11. darekdarek8

    darekdarek8 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mi przez gruuubą ścianę i zero strat
     
  12. mixyr

    mixyr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    178
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tarnów
    Zrobiłem kiedyś test i w całym domu mam zasięg - prócz piwnicy ;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum