1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zasilacz 150W vs. Falcon

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Patrix, Kwiecień 13, 2010.

  1. Patrix

    Patrix Banned

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Rewal...
    Siema. Mam pewna sprawę. Kupiłem na Allegro konsolkę z płytą Falcon. Podłączyłem ją do zasilacza 150W " Poprzez włożenie w zasilacz kilku blaszek aby łączyły Zasilacz 150W z płytą 175W. Po włożeniu wyskakuje komunikat RROD o błędzie 0021. Czy może być to spowodowane zbyt słabym zasilaczem? Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sebaaaaa310

    Sebaaaaa310 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Podłącz pod prawidłowy zasilacz to zobaczysz
     
  5. Pabcio

    Pabcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bełchatów
    Wg. mnie ten błąd mówi o złym flashu a nie złym zasilaczu. Gdyby zasilacz niewyrabiał to po prostu by się wyłączył prawdopodobnie.
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    0021 to mialem przy bledach w pamieci nand :p mozektos cos tam grzebal? robil XBR lub cos. Musisz znalezc zasilacz 175 lub 203w i zobaczyc jak sie zachowa.
     
  7. rockobradford

    rockobradford Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    175
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odświeżę troszkę temat. Czy Falcon uruchomi się na zasilaczu od Jaspera 150w? Mam możliwość podmiany płyt głównych by znów cieszyć się live lecz niestety nie mogę podmienić zasilaczy. Mój jest klejony i ma angielską wtyczkę
     
  8. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    nie uruchomi się a jak już to z RRODem i wtyczka nie pasuje
     
Wczytywanie...

Poleć forum