1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zasilacz 150W ???

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pluto26, Styczeń 16, 2010.

  1. pluto26

    pluto26 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    190
    Polubienia:
    143
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wielkopolska
    Mam pytanie kumpel kupil konsole w USA i ma wlasnie zasilacz 150W jaka to mogla byc wersja konsoli i czy kupi sie w polsce taki zasilacz pod polskie gniazdko???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. muniek131

    muniek131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdów>KrK
    Jest to Jasper. W Polsce kupisz ptrzejściówkę z 230V na 110V. Ale niestety jest tam konwersja obrazu NTSC, wiec np. nie włączysz GTA IV PAL, muszą być gry NTSC lub Region Free.
     
  4. pluto26

    pluto26 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    190
    Polubienia:
    143
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wielkopolska
    To wiem tylko moje pytanie czy kupi zasilacz w polsce bo na allegro sa zasilacze 175W I 203W a sa 150W???
     
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Kupisz zasilacz 150W (szukaj na allegro) możesz podłączyć też zasilacz 175W lub 203W :)
     
  6. muniek131

    muniek131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdów>KrK
    Wydaje mi się ze zasilacz kupi 150W, poszukaj.
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    do japera pasuje kazdy zasilacz - 150, 175 i 203w. wyjdzie taniej jak przetwornica.
     
  8. Assain

    Assain Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka, jeśli wezmę konsole z lockerz na NTSC, to potrzebuje przejściówke, czy inny zasilacz? I czy to nie zmieni jakoś pracy konsoli itp?
     
Wczytywanie...

Poleć forum