1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

-Zasilacz 200V-240V, 2,7A ,47-63Hz

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krotock, Styczeń 2, 2011.

  1. krotock

    krotock Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy taki zasilacz istnieje? Jeśli tak, to w jakiej wersji konsoli? Pewien koleś w aukcji allegro podał taki model zasilacza, a ja nie wiem co mam o tym myśleć. Jasper to przecież 150 W, te starsze miały 175 W, a on tu z tym wyskoczył.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lukasx86

    lukasx86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sosnowiec
    na 100% jest to zasilacz 203W czyli do najstarszego Xenona, ale działa z każdą konsolą oprócz Slim
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    koleś podał ci dane wejsciowe zasilacza czyli to co on pobiera z gniazdka :)
    a powinien ci podać output DC: czyli moc wyjściową czyli np. 150W lub 175W lub 203W
    wiec sie go dopytaj co jest dalej na naklejce napisane :p
    mocniejszy zasilacz pasuje do każdej konsoli ....
    nie dotyczy slimów które mają inne końcówki
     
  5. krotock

    krotock Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok, dzięki. Temat można zamknąć.
     
  6. rogal22

    rogal22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam pytanie mam xboxa360 z wejsciem hdmi i drugiego bez tego wejscia jakiegos starszego tylko ze ten drugi(starszy)nie ma wogole kabli i probuje podlaczyc pod zasilacz tego nowszego i chodzi przez 1h i sie wylacza czy jest to mozliwe ze zasilacz ma za malą moc?prosze o pomoc
     
  7. Sir Dejv

    Sir Dejv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza.
    Mozliwe ze zaslaby albo jest kabel dupniety i nie styka. A stary xbox to nie Arcade, bialy ;D. ?
     
  8. rogal22

    rogal22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    powiem ci ze ja nie wiem bo sie nie znam na tym...ale ten nowszy xboxz wejsciem hdmi dziala elegancko a ten drugi tylko przez chwile
     
  9. rogal22

    rogal22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jest napisane na nim xbox360 bialy niczym sie nie rozni od tego nowszego z hdmi
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Michas8
    Odpowiedzi:
    10
    Wyświetleń:
    789

Poleć forum