1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zasilacz 203w do falcona?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez bigosPL, Kwiecień 3, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. bigosPL

    bigosPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2011
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Szukałem trochę info po sieci i zgłupiałem w końcu już. Krótka piłka - mogę bez obaw używać z falconem zasilacza 203w? Wydawało mi się, że to jest niemożliwe, ale zaczynam się zastanawiać ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Możesz , zasilacze podchodzą większe do mniejszych ale nie odwrotnie czyli od xaxona itp do falcona ale już od Jaspera do falcona nie możesz
     
  4. bigosPL

    bigosPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2011
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    nie wiem czemu sobie ubzdurałem, ze sie nie da ;) myslalem ze sie spali kloca jak sie podlaczy, hehe ;) dzieki
     
  5. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
    Sam mam taki zasilacz do mojego Falcona. Śmiga aż miło.
     
  6. krapkov

    krapkov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak jak pisałem na PW spokojnie można używać. Zasilacz 203W w falconie czy jasperze będzie miał po prostu zapas mocy.
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    ja do slima używam 203 w po przelutowaniu wtyczki....
     
  8. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4561
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Podłączaj bez obaw nic się nie stanie :) będzie śmigać.
     
  9. Dorian1

    Dorian1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja troche z innej beczki ale rozumiem ze jedyny dobry sposob aby poznac czy plyta glowna jest jasper czy falcon to sprawdzic amperaż na naklejce konsoli?
     
  10. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
  11. wielkitobi44

    wielkitobi44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2012
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nidzica
    OO ale fajnie też szukałem takiego tematu też sie bałem bo mam Falcona i mam zasilacz 203W...dzięki
     
  12. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Wszystko wyjasnione, zamykam.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum