1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zasilacz do xbox usa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez szczypior, Czerwiec 18, 2010.

  1. szczypior

    szczypior Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Wiem ze juz kiedys bylo takie pytanie na forum ale nie ma dokladej odpowiedzi...
    Moje pytanie dotyczy zasilacza do xbox-a 360 z USA. Mam mozliwosc kupna taniego xbox-a 360 na ebay tylko problem z zasilaczem poniewaz w ameryce jest inne nateznie pradu . Moje pytanie dotyczy czy jezeli podlacze xbox-a do zasilacza europejskiego z parametrami ( Input: AC 200-240V-2.7 A, 47-63Hz
    Output: DC 12V-16.5A 203W oraz 5V-1A) moze sie spalic??. Czy musi byc jakis specjalny...?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    roznia sie napiecie ;) I zasilacz europejski pasuje. Kup np na allegro zasilacz do xboxa i tyle.
     
  4. lukeskajloker

    lukeskajloker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Częstotliwość też w polce jest 50Hz a w USA 60Hz ale zasilacz będzie działał. Obraz przez kompozyt i kompozyt RGB będzie w NTSC
     
  5. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Z tego wynika, ze mieszkam w stanach :D

    Jak nie masz pojecia to nie zabieraj glosu ; ) w Polsce jest inne napiecie w gniazdku niz w USA, a nie czestotliwosc
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    w zasilaczu USA jest inne napiecie WEJSCIOWE, wyjsciowe takie samo wiec europejskie dzialaja. I to wlasnie przewaga zewnetrznego zasilacza nad wbudowanym - kupujesz odpowiedni i juz, nie trzeba przetwornic itd ;)
     
  7. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    tu masz zasilacz co bedzie pasował do twojego Xboxa360 z USA
    >>>http://xboxforum.pl/sprzedam-f46/[sprzedam]-czesci-do-x360-57018.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum