1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zasilacz do xboxa ((PROSZE O POMOC))

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez nolimit123, Styczeń 13, 2012.

  1. nolimit123

    nolimit123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.

    Kupilem xboxa z angli i kupilem do niego przejsciowke bo gniazdko jest inne. ale okazalo sie ze na tej przejsciowce pisze 250v a na tej wielkiej kostce kostce od zasilacza pisze 200-240

    czy to znaczy ze spalilem xboxa?

    nie chce sie wlaczyc..


    nigdy go jeszcze nie wlaczalem bo nie moglem
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6163
    Polubienia:
    388
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Jaka dioda pali sie na zasilaczu

    Wysłano z GT-I5700 z użyciem Tapatalk
     
  4. nolimit123

    nolimit123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. seba9301

    seba9301 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    nic nie spaliles musisz zainwestowac w drozsza przejsciowke
     
  6. nolimit123

    nolimit123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wlasnie kupilem inna przejsciowke nie bylo juz drozszych wiec kupilem tansza ;/ macie jeszcze jakies pomysly??
    na co mam patrzec jak kupuje przejsciowke bo na tamtej pisalo ze 250V
     
  7. mlodzik13

    mlodzik13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Trójmiasto
    nie wiem ja jak kupiłem Premium w październiku 2010 to miałem najtańszą przejściówkę bez żadnych funkcji to musi być wina Zasilacza albo Wciśnij mocniej wtyczkę :D
     
  8. nolimit123

    nolimit123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ej okej wlaczyl sie :)))) ale teraz pad nie chce dzialac swieci sie miga ale nie moge nic nim zrobic co mam robic?:)
     
  9. mlodzik13

    mlodzik13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Trójmiasto
    kliknij na padzie przycisk łączenia masz od przodu mały guziczek i jeszcze na Xboxie jest guziczek jakby z sygnałem
    ps. jeśli pomogłem kliknij PRZYDATNE :D
     
  10. nolimit123

    nolimit123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ;*** dzieki kolego jestes bogiem
     
  11. mlodzik13

    mlodzik13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Trójmiasto

Wczytywanie...

Poleć forum