1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zasilacz do xboxa ((PROSZE O POMOC))

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez nolimit123, Styczeń 13, 2012.

  1. nolimit123

    nolimit123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.

    Kupilem xboxa z angli i kupilem do niego przejsciowke bo gniazdko jest inne. ale okazalo sie ze na tej przejsciowce pisze 250v a na tej wielkiej kostce kostce od zasilacza pisze 200-240

    czy to znaczy ze spalilem xboxa?

    nie chce sie wlaczyc..


    nigdy go jeszcze nie wlaczalem bo nie moglem
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Jaka dioda pali sie na zasilaczu

    Wysłano z GT-I5700 z użyciem Tapatalk
     
  4. nolimit123

    nolimit123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. seba9301

    seba9301 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    nic nie spaliles musisz zainwestowac w drozsza przejsciowke
     
  6. nolimit123

    nolimit123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wlasnie kupilem inna przejsciowke nie bylo juz drozszych wiec kupilem tansza ;/ macie jeszcze jakies pomysly??
    na co mam patrzec jak kupuje przejsciowke bo na tamtej pisalo ze 250V
     
  7. mlodzik13

    mlodzik13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Trójmiasto
    nie wiem ja jak kupiłem Premium w październiku 2010 to miałem najtańszą przejściówkę bez żadnych funkcji to musi być wina Zasilacza albo Wciśnij mocniej wtyczkę :D
     
  8. nolimit123

    nolimit123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ej okej wlaczyl sie :)))) ale teraz pad nie chce dzialac swieci sie miga ale nie moge nic nim zrobic co mam robic?:)
     
  9. mlodzik13

    mlodzik13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Trójmiasto
    kliknij na padzie przycisk łączenia masz od przodu mały guziczek i jeszcze na Xboxie jest guziczek jakby z sygnałem
    ps. jeśli pomogłem kliknij PRZYDATNE :D
     
  10. nolimit123

    nolimit123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ;*** dzieki kolego jestes bogiem
     
  11. mlodzik13

    mlodzik13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Trójmiasto
    Spoko :d
     
Wczytywanie...

Poleć forum