1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zasilacz od Xboxa 360 Slim 4 GB Błąd e 64

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tomisk8, Wrzesień 8, 2013.

  1. tomisk8

    tomisk8 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam jestem w posiadaniu xboxa 360 slim którego sprowadziłem z Anglii. Otóż ten xbox ma wejście do kontaktu angielskie i używam przejściówki na europejskie gniazdko. Jak go włączam to mi się wyświetla bąd e 64 i nieodczytuje mi gier , ale jak podłaczyłem u kolegi na jego zasilaczu wszystko działa nawet gry odczytuje . I tu moje pytanie czy ta przejściówka powoduje spadki napięcia prądu i część prądu nie dochodzi do lasera i nie odczytuje mi gier??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    blad e64 to blad flasha napedu, jezeli masz konsole przerobiona to moze byc zle cos wgrane
     
  4. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    E64 to Problem z napędem DVD
     
  5. tomisk8

    tomisk8 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie nie mam przerobionego a 3 miechy temu zaniosłem go do serwisu ale i serwisantowi wszystko działało . Nie wiem co może być przyczyną ale myślałem że przez tą przełączke trochę mocy ucieka.
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1118
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Przez przejściówkę moc nie ucieka, hehe, podmień sobie kabelek, który idzie od zasilacza do gniazdka, np na ten od komputera ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum