1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zasilacz xBox 360 Elite [Jasper]

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tymcio_10, Kwiecień 20, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. tymcio_10

    tymcio_10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Panowie mam pytanko... Czy Zasilacz 150W nie bedzię miał za małą moc, a zarazem czy 203W nie bedzie zbyt dużo? Powiedzcie mi jaka roznica jest w pobieraniu prądu miedzy zasilaczem 150W a 203W?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    do wersji Jasper pasują wszystkie zasilacze :) ja przy moim jasperze mam 150W i działa spoko :)

    203W były dodawane do konsol w 2006 roku :) bierz śmiało 150W albo nawet 175W bo 150ek nie znalazłem na allegro
     
  4. michu282

    michu282 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    229
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wronki
    Różnicy dużej między 203 a 150 nie uświadczysz, bo konsola weźmie tylko tyle ile potrzebuje. Także 150w jest akurat dla jaspera, a 203w ma ogromny zapas do niczego nie potrzebny.
     
  5. kaligula1984

    kaligula1984 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Częstochowa
    mam starego falcona w ktrym padl zasilacz i mialem zasilacz od CORE i nie konsola sie z nim nie uruchomila natomiast gdy pozyczylem normalny taki jak mialem wszystko bylo ok , nadmieniam ze zasilacz od CORE jest ok bo konsola u brata chodzi. No chyba ze w tym Core ma inna plyte glowna.. sam niewiem...
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    cos chyba zle zrobiles albo nie wcisnales do konca :p Bo ja nigdy nie mialem problemow z zasilaczami z roznych wersji.
     
  7. kaligula1984

    kaligula1984 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Częstochowa
    na zasilaczu zapalaa sie lampka czerwona albo zółta nie pamietam juz
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum