1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ZASILACZ xbox

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez HAITI, Luty 2, 2010.

  1. HAITI

    HAITI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Będzin
    Witam

    Czy jeśli podłącze zasilacz do JASPERA który dostałem w zestawie z xboxem w wersji FALCON czy moze dojśc do jakiegokolwiek spalenia
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    Co ja pisze . Nie będzie pasował . pomylilo mi sie ;P myslalem ze na odwrót . Musisz kupic zasilacz przynajmniej 175W lub 203W ;]
     
  4. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Nie podłączysz... o ile sie orientuje wejścia się różnią
     
  5. gipadam86

    gipadam86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    174
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    a jak ci sie to uda to bye-bye xboxiku . nie radze takich eksperymentow!!!
     
  6. HAITI

    HAITI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Będzin
    I tylko tyle chciałem wiedzieć do zamknięcia

    Dla wszystkich wejście pasuje
     
  7. jerro

    jerro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    do jaspera możesz bez obaw podłączyć KAŻDY zasilacz z poprzednich wersji , w drugą stronę się nie da - zasilacz od jaspera nie pasuje do innych stąd inna wtyczka!
     
  8. Amesh

    Amesh Banned

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mozesz do slabszej konsoli podpiac lepszy zasilacz ale nie zrobisz tego odwrotnie :)
     
  9. HAITI

    HAITI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Będzin
    JASPER z tego co wiem może się myle pobiera mniej prądu niż poprzednie wersje więc chyba można...

    wydaje mi się że gdyby dostawał mniej prądu to mógłoby dojść do spalenia ale gdy zasilacz falcona daje więcej prądu to nie powinno nic się stać
     
  10. merchants

    merchants Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Police
    Koledzy ja mam płytę główna z 2006 (zephyr) roku i mam zasilacz 175 w i wszystko hula że tralala :p:p
     
Wczytywanie...

Poleć forum