1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zasilacz ze starego X

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez thepunisher, Grudzień 15, 2010.

  1. thepunisher

    thepunisher Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemanko.
    Mam takie pytanie czy jak podłącze zasilacz 203W do Falcona obsługującego 175W to czy konsola automatycznie zmiejsza pobór prądu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak. Konsola pobiera tylko tyle ile potrzebuje. Reszta pozostaje takim "zapasem".
     
  4. thepunisher

    thepunisher Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. FRUNEK1

    FRUNEK1 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubsko
    ja jak do falcona podłączyłam zasilacz 203W to po 2tyg złapał rroda
     
  6. vegito

    vegito Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cool story bro. Nawet jeśli prawda to jesteś pewny że rod wystąpił z winy zasilacza? Sprawdziłeś kod błędu?

    Jakoś ja mam Jaspera i od zawsze mam zasilacz od falcona 175w a powinienem mieć 150w i konsola jest w idealnym stanie :)
     
  7. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Zasilacze są tak zrobione, że mają różne wtyczki. Można podłączyć zasilacz starszej wersji w nowej, ale nie odwrotnie. Moc zasilacza to moc jaką może on oddać odbiornikowi, więc większy nie ma wpływu na konsole, która mniej pobiera.
     
Wczytywanie...

Poleć forum